הבלוג של עומר מילר - אוכל, חיים ומה שבניהם

חדש באתר!

הספר ״איך לגדל ילדים שאוהבים לאכול״ מאת שירנקה ועומר מילר עכשיו לרכישה מוקדמת.

פרסומים חדשים

בצלים ממולאים בחיטה

בצלים ממולאים בחיטה

קבלו את המנה שלי לאליפות: בצלים ממולאים בחיטה מבושלים בבירת ויינשטפן – בירת החיטה מס 1 ❤️ מצרכים ל-40 יחידות בצל: 8-10 יח בצל לבן

מרינדה לנקניקיות

מרינדה לנקניקיות

נקניקיות יכולות בקלות לעלות כמו שהן על המנגל, אבל אם בא לכם שידרוג מאסיבי קבלו שלוש מרינדות מושלמות לנקניקיות עוף לכבוד יום העצמאות. הכנתי מרינדה

כל המתכונים

מרק בצל

מרק בצל בקערית לחמניית פרעצל

לפני 15 שנה נקלעתי בטעות להוטל קוסט בפריז. זה היה בשבוע האופנה והלובי היה גדוש צלמים, דוגמניות, סמים והזיות מהלכות. הייתי צעיר ונרגש ודי תמים,

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

בצקים, בטח כאלו שמבוססים על שמרים, מלחיצים אנשים. חצי מהאנושות נמנעת מראש מלעבוד איתם. תוסיפו לבצק שמרים גם את הצורך לבשל אותו במים לפני האפייה

ירקות מוחמצים

ירקות מוחמצים

אני מת על ירקות מוחמצים אבל ברוב המקומות מוסיפים קארי או עמבה ואני אוהב את זה כמה שיותר נקי. גם ברמת זמן ההכנה: קצר. יום

עוגת כרוב

עוגת כרוב

בשבת ארזתי את הילדים ואת שירנקה והצפנו לציפורי שבגליל התחתון. המטרה: לזרוק אבנים לנחל שזורם כעת במלוא תפארתו. במציאות: רצנו ביער הסמוך, השתוללנו, ליקטנו אספרגוס

בשר מפורק ברוטב ברביקיו

בשר מפורק ברוטב ברביקיו

אין דבר יותר טעים מבשר מפורק. נתתי לכם כבר לא מעט מתכונים לבשר כזה, אבל המתכון הבא פשוט וקל במיוחד. שלושה מרכיבים: בצל, בשר ורוטב

לחם ארבעה מרכיבים בלי לישה

לחם בלי לישה מארבעה מרכיבים

אין לי זין לחגוג. אפילו לא טיפה. לפני שבע שנים הייתה הפעם האחרונה שעשיתי תפריט מיוחד וסרוויס בסילבסטר. היו לי אז שתי מסעדות, תפריטים מפונפנים,

הכנת לימון כבוש

הכנת לימון כבוש

יש טריק פשוט וקל להכנת לימון כבוש וכבר אספר לכם אותו, אבל קודם תדעו שאני לא משקר. שירנקה מאוהבת בלימונים. לימון זה המתחרה הכי גדול

מלפפונים כבושים במלח

מלפפונים כבושים במלח

כל האינסטגרם מוצף היום במתכונים של קדרה/ חמין/ מרק/ תבשילים מהבילים וזה הגיוני כי מבול בחוץ וסוף סוף מעט קר, ויש שלוליות וחלזונות והנחל זורם

עוף קונפי בשמאלץ

עוף קונפי בשמאלץ

שנת 2008. מסעדת חדר האוכל ז״ל. בניתי תפריט סופר ישראלי. מטבח תיכון חדש. אחת המנות אולי האהובות עלי ביותר, אבל לא על הלקחות הייתה מנה

פיתה תימנית

פיתה תימנית

פיתה תימנית קלה להכנה שאתם לא תאמינו! פיתות שעשויות מ- 90% מים! בסרטון אתם רואים את הקציצות דגים שיש להן מתכון בבלוג כאן > פיתה

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש בסיר ענק לכל המשפחה. לוקחים פיתה, מעמיסים קציצות דגים בפנים, מעל טחינה ויש ארוחה מדהימה. קציצות דגים הכי טעימות שיש

מוס שוקולד

מוס שוקולד

יש טרנד של מוס שוקולד שרץ כבר תקופה, ואין לי מושג אם אתם יודעים, אבל יש לי שלושה ילדים, ואני לא יודע אם אתם יודעים

קובנה

קובנה

הכנתי לכם מתכון פצצה לסופ"ש הקרוב: קובנה אורגינל מפוצצת חמאה, טעימה בקטע מפחיד וסופר פשוטה להכנה. חשוב שאת הבצק תכינו בלישה איטית, קחו ת׳זמן ותזכרו

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)