בשר מפורק ברוטב ברביקיו

אין דבר יותר טעים מבשר מפורק. נתתי לכם כבר לא מעט מתכונים לבשר כזה, אבל המתכון הבא פשוט וקל במיוחד. שלושה מרכיבים: בצל, בשר ורוטב ברביקיו.
בא לכם גם לחמניית באן במילוי בשר מפורק ברוטב ברביקיו? אני יודע שבא לכם אז הנה מתכון. תהנו ובתאבון❤️🇮🇱

בשר מפורק ברוטב ברביקיו

בשר מפורק ברוטב ברביקיו

מצרכים:

לבשר:
1/4 כוס שמן זית
1 קילו אונטריב קוביות
1.5 קילו בצל לבן פרוס
1/2 כוס רוטב ברביקיו
3 כוסות מים רותחים
מלח פלפל שחור גרוס

לבאן המאודה:
500 גרם קמח
10 גרם אבקת אפיה
10 גרם שמרים יבשים
50 גרם סוכר
1 כף חומץ לבן
1 כפית מלח
1 כף שמן (אני משתמש בקיטואויל אבל כל שמן צמחי זה אחלה)
300 מ"ל מים פושרים

לממרח:
1/2 כוס מיונז
1/2 כוס רוטב צ׳ילי מתוק

אופן ההכנה:

לבשר:
בסיר סוטאז' רחב יוצקים שמן זית וצורבים את הבשר. מוסיפים בצלים ומטגנים במשך חמש דק. מוסיפים רוטב ברביקיו ומים רותחים. מביאים לרתיחה ומנמיכים להבה. מכסים את הסיר ומבשלים 3 שעות ועד שהבשר רך לחלוטין. כשהבשר רך מסננים מהנוזל ומפוררים את הבשר בידיים. את הבצלים קוצצים הכי דק ומוסיפים לבשר. את הנוזל שנשאר אפשר להעלות על הגז ולצמצם עד לדרגת סירופ ולצקת על הבשר.
כשיש בשר מפורק מוסיפים עוד 1/4 כוס רוטב ברביקיו ומערבבים היטב.

לבאן:
בקערת מיקסר מערבבים את כל החומרים בעזרת וו לישה. מרגע שהמצרכים מתאחדים לבצק לשים עוד 10 דק במהירות איטית.
מוציאים את הבצק מקערת המיקסר. לשים שתי דק ידינית ומעבירים לקערה משומנת להתפחה של שעה.
לאחר שעה מוציאים את האוויר מהבצק ומחלקים לכדורים במשקל 50 גר (כדור פינג פונג) אפשר לאדות את הכדורים כך לקבלת לחמנייה עגולה וניתן לרדד את הבצק בעזרת מערוך ואז לקפל אותו כמו פאקמן (תראו הדגמה בסרטון) לקבלת לחמניות כיס. מניחים נייר אפייה בתחתית הלחמנייה ובמרכזה ואז מפקלים את הבצק.
בסיר אידוי ממלאים מים ומביאים לרתיחה. מניחים על רשת האידוי את הלחמניות ומאדים8 דק בחום לא גבוה.

לוקחים לחמנייה ומורחים בתוך מיונז צילי. מניחים עלה חסה (לא חובה) ועליו את הבשר הרך, החם והכה טעים. סוגרים את הלחמנייה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחם מארבעה מרכיבים

לחם מארבעה מרכיבים

ראיתי לפני שנתיים מתכון שהפך ויראלי בטירוף ללחם מארבעה מרכיבים (ואחכ גם לפוקצ׳ה באותו סגנון) וזה הזכיר לי לחם שהיינו אופים בפודארט לפני, ובכן –

הכנת לימון כבוש

הכנת לימון כבוש

יש טריק פשוט וקל להכנת לימון כבוש וכבר אספר לכם אותו, אבל קודם תדעו שאני לא משקר. שירנקה מאוהבת בלימונים. לימון זה המתחרה הכי גדול

בורקס כוכבים

בורקס כוכבים

עוד שנייה פסח, הימים בחוץ מטורללים ברמות שלא ניתן לדמיין, כל מה שנותר לנו זה לנסות להתנחם במשהו טעים ואם אפשר שיהיה הכי פחות מלכלכך,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)