פיתה תימנית

פיתה תימנית קלה להכנה שאתם לא תאמינו!
פיתות שעשויות מ- 90% מים!
בסרטון אתם רואים את הקציצות דגים שיש להן מתכון בבלוג כאן >

פיתה תימנית

פיתה תימנית

מצרכים:

450 גרם מים
כף שמרים
2 כפות סוכר
500 גרם קמח
כף שטוחה מלח
100 גרם שמן זית

אופן הכנה:
בקערה גדולה מערבבים את המרכיבים לפי סדר המצרכים.
מכסים בניילון נצמד ומתפיחים במשך שעה ורבע.
לאחר שעה מחממים תנור ל230 מעלות.
במגש מרופד נייר אפייה מפזרים מעט קמח.
בעזרת מצקת יוצקים את בלילת הבצק למגש – אין לגעת עם הידיים.
מכניסים את הפיתות לתנור למשך כ-15 דק׳ ועד לקבלת צבע שחום.
מיד שיוצאות מהתנור עוטפים את הפיתות במגבת ונותנים להן מנוחה של 10 דק׳.
מוכן אפשר לאכול!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פיתה קטוגנית

פיתה קטוגנית

בתזונה קיטוגנית או בפליאו אסור גלוטן, זה מחוץ לתחום, אבל כולנו חייבים פיתה בבוקר, מה עושים? באופן אישי אני לא מתחבר יותר מדי לכל המאפים

אונטריב מפורק

אונטריב מפורק שתמיד מצליח

באחד הביקורים שלי בברנינג מן, לא זוכר איזה ברן בדיוק, הייתי עם חבר, נסענו על אופניים לעבר האבק לחפש משהו לאכול, פגשנו פתאום בחור נחמד

איך מכינים ביצה קשה

איך מכינים ביצה קשה?

גבירותי ורבותי הגיע הזמן שתקבלו אחת ולתמיד את המדריך השלם ולשאלה בין הנפוצות שיש – איך מכינים ביצה קשה? איך מכינים ביצה קשה? סיר עם

תגובה אחת

  1. אוי, המתמטיקה….
    90 אחוז מים אומר שכמות המים היא 90 אחוז מהקמח, לא שהפיתה מורכבת מ90 אחוז מים. היא בערך 40 אחוז מים.
    אבל אתה עדיין מהמם ונשמה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)