קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש בסיר ענק לכל המשפחה.
לוקחים פיתה, מעמיסים קציצות דגים בפנים, מעל טחינה ויש ארוחה מדהימה.

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש

 

מצרכים:

לקציצות דגים:
600 גרם מיקס דגים טחונים
צרור כוסברה קצוץ
צרור פטרוזיליה קצוץ
כפית גדושה מלח
כפית פפריקה מתוקה
כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור גרוס
כף שמן זית

רוטב:

רבע כוס שמן
10 שיני שום
כפית גדושה פפריקה מתוקה
חצי כפית כמון
כף מלח
חצי כפית פלפל שחור
חבילה רסק עגבניות (100 גרם)
2 פחיות עגבניות מרוסקות
250 גרם חומוס מבושל (יש לבשל מראש או קפוא מבושל)

להגשה:
טחינה לבנה
פטרוזיליה קצוצה

אופן הכנה:
בקערה מערבבים היטב את כל מרכיבי קציצות הדגים בעיסוי אגרסיבי עד לקבלת מרקם משחתי.
מכדררים כדורים שווים ומכניסים למקרר.
בסיר סוטאז על אש נמוכה שופכים שמן זית וזורקים את שיני השום.
לאחר קבלת צבע זהוב לשום, מוספים את התבלינים, מערבבים במשך דקה ומוסיפים את הרסק.
מיד מוסיפים את קציצות הדגים ישירות המקרר.
שופכים את העגבניות מרוסקות והחומוס פנימה ומביאים לרתיחה.
מרגע הרתיחה מבשלים במשך 15 דק׳ בדיוק.
מכבים את האש ונותנים לסיר לנוח במשך 5 דק׳.
מוכן! מפזרים פטרוזיליה קצוצה ומעמיסים בפיתה ביתית יחד עם טחינה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פסטה סלק

פסטה סלק

פסטה סלק או כמו שהילדים קוראים לה: פסטה סגולה. המנה הזו צבעונית, עשירה, טעימה בטירוף וסופר קלה להכנה. האמת שהתחלתי להכין אותה כשצילמנו את הספר

בטטות אפויות עם שום

קבלו את המתכון לבטטות אפויות עם שום מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

בוריקיטס

בוריקיטס של תמרה אהרוני

כל שבוע אני הולך לארח במטבח של הבית שלנו חבר/ה שיגיעו לבשל ולאפות עם הילדים, ויתנו כמה טיפים על שילוב ילדים במטבח. האורחת הראשונה שלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)