פסטה סלק

פסטה סלק או כמו שהילדים קוראים לה: פסטה סגולה.
המנה הזו צבעונית, עשירה, טעימה בטירוף וסופר קלה להכנה. האמת שהתחלתי להכין אותה כשצילמנו את הספר שלנו, ורציתי להדגים איך ילד עלול להירתע מירק מסוים (סלק), אבל להתאהב בו כשהוא מגיע במצב צבירה אחר. במקום להחביא את האוכל ולהעלים אותו במנה מסוימת, חשבתי שיהיה מהמם שהמנה כולה תהיה סלק אבל במרקם כזה שהילדים לא יוכלו לסרב לו.

פסטה סלק

לינק לרכישת הספר שלנו >

פסטה סלק

מצרכים:

1 חבילת ספגטיני מבושלת כמו שצריך

לקרם סלק:
3 סלקים קלופים וחתוכים לקוביות
1 בצל לבן קלוף ופרוס לרבעים
4 שיני שום
5 כפות שמ״ז
2 כפות מייפל
100 גר גבינת שמנת 30 אחוז
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
בתבנית מסדרים את הסלק, הבצל והשום ומתבלים בשמן זית, מייפל, מלח ופלפל. מכסים בנייר כסף ומכניסים לתנור ל60 דקות ועד שהסלק רך.
מעבירים את כל תכולת התבנית לבלנדר ומוסיפים גבינת שמנת. טוחנים לקרם חלק.
יוצקים את הקרם על הספגטיני ומערבבים. מגררים פרמז'ן ובתאבון!

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פשטידת פתיתים ועוף

פשטידת פתיתים ועוף

כשמון וריי התחילו לאכול, פשטידת פתיתים ועוף הייתה אחת המנות הראשונות שבישלתי להם. וכל הכיף זה לשבת משפחה שלמה סביב המנה הזו!

שום קונפי

שום קונפי

אתם יודעים מה אני ממש אוהב בחורף? טוסט (אל תגידו לי צנים. צנים זו מילה של בית חולים) עם שום קונפי. קונפי זו בסה"כ מילה

תגובה אחת

  1. הי, רוטב הסלק לפסטה טעים מאוד, הוא יצא מאוד סמיך. איך אתה מציע לדלל אותו?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)