פיתה קטוגנית

בתזונה קיטוגנית או בפליאו אסור גלוטן, זה מחוץ לתחום, אבל כולנו חייבים פיתה בבוקר, מה עושים?
באופן אישי אני לא מתחבר יותר מדי לכל המאפים הקיטוגנים, אבל הכלל שלי הוא כזה: אם היית שמח לאכול את המאפה הזה גם מחוץ לתזונה, סימן שזה מאפה מוצלח.
אז נכון שבימים אלו אני לא קיטוגני, אבל בתקופה ההיא סיגל שליוותה אותי לאורך כל הדרך הציעה לי את המנה הזו ומאז היא מככבת אצלנו בבית. את הפיתה הזו אני באמת אוהב לאכול בכל זמן פנוי, גם כי ההכנה שלה פשוטה ומהירה, וגם כי זה באמת אבל באמת טעים.

פיתה קטוגנית

מצרכים:
1 ביצה לארג׳
1/2 כפית אבקת אפייה
2 כפות קמח שקדים
1 כף שמן זית
מעט מלח

אופן הכנה:
מערבבים הכל למסה אחידה
משמנים קערית בשמן זית ויוצקים לתוכה את מסת קמח השקדים שהכנו.
מכניסים למיקרו בעוצמה הכי חזקה לדקה וחצי בול וזהו. יש פיתה. תנו לה להתקרר כמה דק ולכו למלא את הפיתה, חברי הקיטוגנים וגם אלו שלא, בכל מה שאתם אוהבים.

את הבלילה ניתן לגוון עם כף טחינה גולמית או כפית סחוג ירוק, אפשר מעט כורכום לקבלת פיתה צהבהבה או טיפונת פפריקה מעושנת. קיצר, תתפרעו❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מקלובה פתיתים אדומים

מקלובה פתיתים אדומים

אנ׳לא יודע אם הילדים שלכם חזרו למסגרות או שעדיין מקשקשים בזום עם חברים, אני לא יודע גם מה מד המצב רוח שלכם מראה, אבל אני

ספנקופיטה

ספנקופיטה

הדבר הכי טוב ביולי זה שבאוגוסט אנחנו טסים ליוון. שנה שנייה ברצף כמשפחה של חמש נפשות, ופעם 9000 של שירנקה ושלי. למה לטוס לטייל ולנפוש

2 תגובות

  1. אין שום בעיה עם גלוטן בדיאטה קטוגנית, לפי הידוע לי.
    גלוטן הוא חלבון.

  2. אין שום בעיה עם גלוטן בדיאטה קטוגנית, לפי הידוע לי.
    גלוטן הוא חלבון, לא פחמימה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)