קרוקט תירס

קרוקט זה בעצם שם שמתאר פינוק קראנצ׳י שרק מת להתפוצץ לכם בפה, ולמלא אתכם בכל טוב.
קרוקט זה בעצם כדור בשמל מתובל בהמון דברים טעימים ואז מצופה בפירורי לחם ומטוגן בשמן עמוק, י א ב א ל ה. הטאפאס הספרדי המושלם הזה הולך לשנות לכם את החיים.
במקרה הזה אתם הולכים להפתיע את האורחים בקרוקט עם גרגירי תירס מתוקים ושאטה בשביל החריפות. זה לוקח בדיוק עשר דקות הכנה.
אפשר להכין אפילו יום מראש. ונשבע לכם שזה טעים גם חם וגם פושר. יאללה, ספרו לי איך יצא

קרוקט תירס
צילום: סופגי

קרוקט תירס

מרכיבים:

תפו"א  – 4 יח'

תירס גרגירים – כוס וחצי

מוצרלה מגורדת – 100 גר'

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

צ'ילי אדום

ביצה – 1 יח'

קמח – 2 כפות

מלח

פנקו לציפוי

אופן הכנה:

מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות ומבשלים בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך מוחלט, מסננים ומועכים לפירה .

בקערה מערבבים את הפירה עם תירס גרגירים, מוצרלה ופרמז'ן מגורד, ביצה, קמח ,צ'ילי אדום קצוץ ומתבלים במלח.

יוצרים גלילים קטנים מהמסה ומצפים בפירורי פנקו.

מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את הקרוקט עד הזהבה.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מרק לחשו

מרק לחשו

בצעד אולי לא כל כך חכם החלטתי לפתוח חזית מול סבתות מרוקאיות שזו מלחמה אבודה מראש, אבל יום שישי וקר בחוץ וגשום אז מה יש

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)