קרוקט זה בעצם שם שמתאר פינוק קראנצ׳י שרק מת להתפוצץ לכם בפה, ולמלא אתכם בכל טוב.
קרוקט זה בעצם כדור בשמל מתובל בהמון דברים טעימים ואז מצופה בפירורי לחם ומטוגן בשמן עמוק, י א ב א ל ה. הטאפאס הספרדי המושלם הזה הולך לשנות לכם את החיים.
במקרה הזה אתם הולכים להפתיע את האורחים בקרוקט עם גרגירי תירס מתוקים ושאטה בשביל החריפות. זה לוקח בדיוק עשר דקות הכנה.
אפשר להכין אפילו יום מראש. ונשבע לכם שזה טעים גם חם וגם פושר. יאללה, ספרו לי איך יצא
קרוקט תירס
מרכיבים:
תפו"א – 4 יח'
תירס גרגירים – כוס וחצי
מוצרלה מגורדת – 100 גר'
פרמז'ן מגורד – 100 גר'
צ'ילי אדום
ביצה – 1 יח'
קמח – 2 כפות
מלח
פנקו לציפוי
אופן הכנה:
מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות ומבשלים בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך מוחלט, מסננים ומועכים לפירה .
בקערה מערבבים את הפירה עם תירס גרגירים, מוצרלה ופרמז'ן מגורד, ביצה, קמח ,צ'ילי אדום קצוץ ומתבלים במלח.
יוצרים גלילים קטנים מהמסה ומצפים בפירורי פנקו.
מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את הקרוקט עד הזהבה.