קרוקט תירס

קרוקט זה בעצם שם שמתאר פינוק קראנצ׳י שרק מת להתפוצץ לכם בפה, ולמלא אתכם בכל טוב.
קרוקט זה בעצם כדור בשמל מתובל בהמון דברים טעימים ואז מצופה בפירורי לחם ומטוגן בשמן עמוק, י א ב א ל ה. הטאפאס הספרדי המושלם הזה הולך לשנות לכם את החיים.
במקרה הזה אתם הולכים להפתיע את האורחים בקרוקט עם גרגירי תירס מתוקים ושאטה בשביל החריפות. זה לוקח בדיוק עשר דקות הכנה.
אפשר להכין אפילו יום מראש. ונשבע לכם שזה טעים גם חם וגם פושר. יאללה, ספרו לי איך יצא

קרוקט תירס
צילום: סופגי

קרוקט תירס

מרכיבים:

תפו"א  – 4 יח'

תירס גרגירים – כוס וחצי

מוצרלה מגורדת – 100 גר'

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

צ'ילי אדום

ביצה – 1 יח'

קמח – 2 כפות

מלח

פנקו לציפוי

אופן הכנה:

מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות ומבשלים בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך מוחלט, מסננים ומועכים לפירה .

בקערה מערבבים את הפירה עם תירס גרגירים, מוצרלה ופרמז'ן מגורד, ביצה, קמח ,צ'ילי אדום קצוץ ומתבלים במלח.

יוצרים גלילים קטנים מהמסה ומצפים בפירורי פנקו.

מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את הקרוקט עד הזהבה.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

להכין רביולי בבית זה לא כל- כך מורכב כמו שזה נשמע וכמו שאנשים מפחדים מזה. לפעם ראשונה- הייתי הולך על רביולי במילוי לאבנה עזים וזעתר טרי. חובה

פסטה ונקניקיות

פסטה ונקניקיות

בשישי תמיד פה בבית פסטה אדומה. וכמעט תמיד זה מתחלק בין שתי אופציות: ספגטי אדום ושניצל או פסטה ונקניקיות. קבלו את המתכון הכי טעים שיש!

פנקייק בננה, קקאו ושיבולת שועל

פנקייק בננה, קקאו ושיבולת שועל

בחיים לא ביקשתי מאחד הילדים שלי ״לתת נשיקה לסבתא״. ז״א, לא רק לסבתא, אלא לכל מבוגר. אני סבלתי ברמות שהכריחו אותי לתת נשיקה בלחי לסיסיליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)