שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

קרוקט תירס

קרוקט זה בעצם שם שמתאר פינוק קראנצ׳י שרק מת להתפוצץ לכם בפה, ולמלא אתכם בכל טוב.
קרוקט זה בעצם כדור בשמל מתובל בהמון דברים טעימים ואז מצופה בפירורי לחם ומטוגן בשמן עמוק, י א ב א ל ה. הטאפאס הספרדי המושלם הזה הולך לשנות לכם את החיים.
במקרה הזה אתם הולכים להפתיע את האורחים בקרוקט עם גרגירי תירס מתוקים ושאטה בשביל החריפות. זה לוקח בדיוק עשר דקות הכנה.
אפשר להכין אפילו יום מראש. ונשבע לכם שזה טעים גם חם וגם פושר. יאללה, ספרו לי איך יצא

קרוקט תירס
צילום: סופגי

קרוקט תירס

מרכיבים:

תפו"א  – 4 יח'

תירס גרגירים – כוס וחצי

מוצרלה מגורדת – 100 גר'

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

צ'ילי אדום

ביצה – 1 יח'

קמח – 2 כפות

מלח

פנקו לציפוי

אופן הכנה:

מקלפים תפו"א וחותכים לקוביות ומבשלים בסיר עם מים ומעט מלח עד ריכוך מוחלט, מסננים ומועכים לפירה .

בקערה מערבבים את הפירה עם תירס גרגירים, מוצרלה ופרמז'ן מגורד, ביצה, קמח ,צ'ילי אדום קצוץ ומתבלים במלח.

יוצרים גלילים קטנים מהמסה ומצפים בפירורי פנקו.

מחממים סיר עם שמן עמוק ומטגנים את הקרוקט עד הזהבה.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

קישואים עגולים ממולאים

קבלו את המתכון לקישואים עגולים ממולאים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)