קישואים בכורכום שאתם חייבים לנסות

צילום: סופגי

עומדת לפניכם המנה האהובה עליי בתקופה האחרונה-
הלא הם קישואים בכורכום.
והשם הזה לגמרי אנדרסטייטמנט. אבל הטעם זה העיקר.

מנה סופר פשוטה וקלילה,
הכי מתאימה בעייני כמנה ראשונה למרכז השולחן,
וגם לאירוח- תעשה רושם על האורחים שלכם 😉

 

מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂

קישואים בכורכום
צילום: סופגי

קישואים בכורכום

מרכיבים:

6 קישואים בינוניים
3 בצלים לבנים מקולפים ופרוסים דק
1 כף סוכר
1 כף כורכום
1/4 כוס מיץ לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
לאבנה להגשה

אופן ההכנה:

  1. חותכים את כל הקישואים לקוביות.
  2. מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומאדים את הבצל כ10 דקות. מוסיפים את הקישואים, סוכר, כורכום, מלח ופלפל שחור ומכסים בנייר אפייה.
  3. מבשלים על אש נמוכה עד שהקישואים מתרככים, מוסיפים מיץ לימון ומכבים את האש.
  4. בהגשה- מניחים 3 כפות לאבנה כבסיס, ועליהן מניחים את התבשיל קישואים הנפלאים, ניתן לזלף שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס.
איזה ביס זה היה… צילום: סופגי

 

לרעיונות נוספים למנות ראשונות, לחצו כאן!

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה

אין סוף לסוגי עוגות הגבינה שיש בעולם הזה. אבל באובייקטיביות אני סבור כי עוגת גבינה אפויה של סבתא שרה זכרונה לברכה- הייתה הטעימה מכולן.

2 תגובות

  1. תודה רבה! מה הכוונהבסעיף 2 לכסות בנייר אפיה ואז עם מכסה מלמעלה? כמה זמן בערך הבישול? כחצי שעה?

    1. היי עומר, האם הסוכר פה קריטי? משתדלת להמנע🤔

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)