עומדת לפניכם המנה האהובה עליי בתקופה האחרונה-
הלא הם קישואים בכורכום.
והשם הזה לגמרי אנדרסטייטמנט. אבל הטעם זה העיקר.
מנה סופר פשוטה וקלילה,
הכי מתאימה בעייני כמנה ראשונה למרכז השולחן,
וגם לאירוח- תעשה רושם על האורחים שלכם 😉
מוזמנים לשתף אותי באינסטגרם 🙂
קישואים בכורכום
מרכיבים:
6 קישואים בינוניים
3 בצלים לבנים מקולפים ופרוסים דק
1 כף סוכר
1 כף כורכום
1/4 כוס מיץ לימון טרי
מלח
פלפל שחור גרוס
לאבנה להגשה
אופן ההכנה:
- חותכים את כל הקישואים לקוביות.
- מחממים שמן בסיר רחב ושטוח ומאדים את הבצל כ10 דקות. מוסיפים את הקישואים, סוכר, כורכום, מלח ופלפל שחור ומכסים בנייר אפייה.
- מבשלים על אש נמוכה עד שהקישואים מתרככים, מוסיפים מיץ לימון ומכבים את האש.
- בהגשה- מניחים 3 כפות לאבנה כבסיס, ועליהן מניחים את התבשיל קישואים הנפלאים, ניתן לזלף שמן זית ומעט פלפל שחור גרוס.
לרעיונות נוספים למנות ראשונות, לחצו כאן!
2 תגובות
תודה רבה! מה הכוונהבסעיף 2 לכסות בנייר אפיה ואז עם מכסה מלמעלה? כמה זמן בערך הבישול? כחצי שעה?
היי עומר, האם הסוכר פה קריטי? משתדלת להמנע🤔