קונכיות פסטה במילוי תרד וגבינות

לא יודע מה אבל אין לי ממש מצב רוח לכתוב לכם פה פתיח ארוך על המנה. יום כזה.
רק אגיד שהיא באמת טעימה ברמות, מרשימה בטירוף וקלה להכנה.
יאללה מתכון

קונכיות פסטה במילוי תרד וגבינות

קונכיות פסטה במילוי תרד וגבינות

מצרכים:

40 קונכיות פסטה

לרוטב:
30 עגבניות שרי
1 פלפל אדום
1 פלפל ירוק חריף
6-7 שיני שום
שמן זית
מלח ופלפל

למילוי:
1/4 כוס שמז
2 צרורות תרד שטופים וקצוצים
1 בצל לבן קצוץ
3 שיני שום
100 גר פטה יוונית
100 גר ריקוטה
50 פרמזן
פלפל שחור
מעט מלח

אופן ההכנה:
מחממים תנור ל250 מעלות
שמים את כל מרכיבי הרוטב בתבנית חסינת חום שמתאימה לתנור וצולים 20 דק
מוציאים מהתנור ומעבירים הכל לבלנדר לטחינה. טועמים ומתבלים.

בסיר עם מים רותחים מבשלים 40 קונכיות פסטה חצי בישול, מסננים ומקררים.

מילוי:
מטגנים בצל בשמן זית עד הזהבה ומוסיפים תרד ושום. מקפיצים עד שהתרד מתכווצצ׳ לחלוטין. מעבירים למסננת לכמה דק.
מערבבים בקערה את התרד המוקפץ יחד עם שאר מרכיבי המילוי ומערבבים היטב.

יוצקים את הרוטב לתבנית, ממלאים כל קונכייה במילוי ומניחים ברוטב.
מפזרים פרמזן ומכניסים לתנור ל25 דק

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

בצקים, בטח כאלו שמבוססים על שמרים, מלחיצים אנשים. חצי מהאנושות נמנעת מראש מלעבוד איתם. תוסיפו לבצק שמרים גם את הצורך לבשל אותו במים לפני האפייה

לזניה חלבית

לזניה חלבית

כל הבית מפוצץ גבינות לכבוד שבועות, ואין כמו לזניה חלבית כדי לנצל מלאי גבינות פן יתבזבז לו לשווא. תארגנו לעצמכם מכונת פסטה מהממת, שתזרז ותשפר

מרק עוף קלאסי עם קניידלך

מרק עוף עשיר עם קניידלך- מציע לכם להכין מראש את הקערה השנייה כי קשה להפסיק. פשוט טעמים אמיתיים של בית ומשפחה. שיהיה לכם בתיאבון!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)