קציצות כרובית וברוקולי צמחוניות

יום ראשון מתחיל אצלי תמיד אותו הדבר. עזבו את הלקום בבוקר, כל לוגיסטיקת הילדים מרגע ההקמה ועד הנחיתה בגן. זה קלאסי ושגרתי. יש לשירן ולי חוק. יום א מיד ברגע שהילדים בגן, אנחנו שותים קפה יחד, ומתיישבים במרפסת או בחדר העבודה לשעה של שיחה. מה יש לעשות בעבודה, פרויקטים לקידום, משק הבית, רעיונות, מחשבות וגם סתם ככה לשאול מה נשמע אחרי עוד סופ"ש ארוך.
יש משהו בשיחה כ"כ ״שגרתית״ שמאפס אותי בשניות ומכניס אותי למוד פרודוקטיבי.
לא יודע למה אני מספר לכם את זה בכלל. אולי מישהו מכם יאמץ את המנהג (לפחות אלו מבינכם שעובדים מהבית/ עובדים ביחד) וזה לא חייב להיות בראשון בבוקר. אפשר לקבוע שעה בשבוע ששניכם פנויים. אבל זה יום ושעה קבועים. באים לשיחה עם כל שק המחשבות שפוצצנו במהלך השבוע שחלף.
ואם הגעתם עד פה וגם מצאתם את הנוהל כמשהו מרענן ונחמד, אז קבלו גם מתכון של קציצות כרובית וברוקולי צמחוניות.

קציצות כרובית וברוקולי

קציצות כרובית וברוקולי צמחוניות

מצרכים:

1/2 ראש כרובית לפרחים
1/2 ראש ברוקולי לפרחים
2 ביצים
1/2 כוס מוצרלה מגוררת
1/2 כוס גאודה מגוררת
1/2 כוס פטה מפוררת
1/2 כוס שיבולת שועל מהירה להכנה
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

חולטים את הירקות במים רותחים לדקה בדיוק ומסננים. קוצצים את הירקות ומוסיפים את שאר המרכיבים.
יוצרים קציצות חמודות ומטגנים שתי דקות מכל צד בשמן זית.
יאללה. שבוע טוב❤️

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

חלב קשיו

חלב קשיו

בחיים לא שתיתי חלב ניגר. אני רחוק מלהיות טבעוני כמו שאתם יודעים, כן? האמת היא שזה לא טעים בעיני לא כשהחלב קר ולא כשהוא חם,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)