הבלוג של עומר מילר - אוכל, חיים ומה שבניהם

חדש באתר!

הספר ״איך לגדל ילדים שאוהבים לאכול״ מאת שירנקה ועומר מילר עכשיו לרכישה מוקדמת.

פרסומים חדשים

מרינדה לנקניקיות

מרינדה לנקניקיות

נקניקיות יכולות בקלות לעלות כמו שהן על המנגל, אבל אם בא לכם שידרוג מאסיבי קבלו שלוש מרינדות מושלמות לנקניקיות עוף לכבוד יום העצמאות. הכנתי מרינדה

קציצות דגים בחמאת עגבניות

קציצות דגים בחמאת עגבניות

אנחנו אוהבים דגים בבית. שלמים, פילה, במנגל, בתנור, בטיגון ואפילו במלח. הילדים מעדיפים קציצות דג. במסעדת שולחן האהובה שלי הייתה מנה בכל יום שהמסעדה עבדה

כל המתכונים

טורטיה ללא גלוטן

טורטיה ללא גלוטן וקטוגנית

טורטיה בשר זו האחות החושפנית של העראייס האהוב, אבל את האופציה להכין את המנה עם טורטיה ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא פחמימות, מותאמת למי ששומרים

וופל בלגי קטוגני

וופל בלגי קטוגני, ללא גלוטן וסוכר

אתם חיייייייבים וופל בלגי קטוגני בחיים שלכם. הוא משלושה מרכיבים, דקה הכנה, טעים ברמות והוא ללא גלוטן, דל פחמימה, ללא סוכר, ולכל חברי הקטוגנים שרגילים

רוסטביף

רוסטביף

המתכון הקלאסי בעולם של רוסטביף. קבלו את המתכון. רוסטביף מצרכים: 1.5 קילו סינטה (אפשר ומומלץ להשאיר את כל מעטפת השומן) 10 שיני שום 2 כפות

קרם עגבניות שרי

קרם עגבניות שרי

לאור כל הבקשות החוזרות שלכםן, קבלו מתכון של קרם עגבניות שרי שהוא פשוט אליפות! יש לכם מתכונים בבלוג עם קרם עגבניות שרי כמו ניוקי עננים

פאי רועים

פאי רועים

קבלו פאי רועים של אמא של שירנקה (ארגנטינאית מלידה) לרוב אנחנו מכירים את הגרסה האנגלית והכבדה של הבשר עם הפטריות, אבל פה מוותרים על הכל

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים הכי טעימים שיש בעולם. סמכו עלי. פתיתים אדומים מצרכים: 1 בצל סגול פרוס דק 5 שיני שום פרוסות 1 חבילה רסק עגבניות 1

בורקס בשר

בורקס בשר עם קציצות ופירה

בשוק הכרמל, בכניסה מכיוון אלנבי-שינקין, יש בורקסיה ששירנקה ואני נהגנו לתקוע בה פחמימות טעימות באמצע השבוע. בימי שישי בבוקר היה מופיע גם בורקס בשר. זה

עוף בגריל

עוף בגריל עם תפוחי אדמה

אין ריח יותר שווה מריח של עוף בגריל, זה אחד הדברים שישר עושים אותי רעב. מזל שזה אחד הדברים הכי קלים להכנה. החלק הכי מסובך

פסטה סלק

פסטה סלק

פסטה סלק או כמו שהילדים קוראים לה: פסטה סגולה. המנה הזו צבעונית, עשירה, טעימה בטירוף וסופר קלה להכנה. האמת שהתחלתי להכין אותה כשצילמנו את הספר

קציצות עדשים כתומות

קציצות עדשים כתומות

אתמול אחרי הגן הכנו את הקציצות שהפכו למנת דגל אצלנו בבית. לפני חודשיים בערך מוּן חזרה מחברה ואמרה שאכלה קציצות עדשים כתומות ממש טעימות. סימסתי

כיסונים

כיסונים ממולאים עוף

תקשיבו לי טוב ותשמרו את המתכון הזה כי זה באמת הכי קל אי פעם שתכינו לכיסונים, וכשאני אומר כיסונים אני מתכוון לגיוזה צרובה ודים סאם

כדורי זוקיני

כדורי זוקיני

כולכם עפתם על כדורי זוקיני שצילמתי בטיול האחרון ביוון כאילו לא יודע מה קרה, אבל האמת היא שזו באמת אחלה של מנה וכמה שהיא טעימה,

לביבות כרישה

לביבות כרישה מארבעה מרכיבים

לביבות כרישה מושלמות. אפשר להוסיף גבינה בולגרית ופרמז'ן, אפשר להוסיף עוף או בקר, אפשר להמיר קמח שקדים בקמח לבן או פירורי לחם. בקיצור, תשחקו 🙂

מוקפץ עם חזה אווז מעושן

מוקפץ עם חזה אווז מעושן

אתם כבר יודעים על אהבתי לחזה אווז מעושן, שנעדר מהמדפים לתקופה, אבל למזלי חזר עכשיו בכל הכוח, אז אני מבטיח לכם שאתם הולכים לראות לא

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)