רוסטביף

המתכון הקלאסי בעולם של רוסטביף.
קבלו את המתכון.

רוסטביף

רוסטביף

מצרכים:

1.5 קילו סינטה (אפשר ומומלץ להשאיר את כל מעטפת השומן)
10 שיני שום
2 כפות דבש
1 כף חרדל חלק
1 כף חרדל גרגירים
2 כפות סויה
מלח גס
פלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה:

בעזרת סכין מחוררים קלות את הבשר ומשחילים שיני שום.
בצנצנת מערבבים שני סוגי חרדל, סויה, דבש. מערבבים היטב ויוצקים על הבשר. עושים לו מאסז׳ ומכניסים למקרר לכל הלילה
במידה וזה היה במקרר תוציאו שעה וחצי לפני ההכנה.
מחממים תנור ל-240 מעלות
מתבלים במלח ופלפל, שמן זית בנדיבות ומכניסים ל15 דקות לתנור.
מנמיכים חום ל150 וצולים עוד עשרים וחמש דק-חצי שעה. אם משתמשים במדחום בסביבות 54-55 תוכלו להוציא ולתת לבשר להצטנן לפני הפריסה.
מקובל לפרוס דק את הפרוסות ולהגיש עם מיונז, חמאה, קורנישונים, חרדל ולחם. אני פרסתי את הבשר מעט יותר עבה כי אני בונה ברגע זה ממש על כריך. אני צורב את הפרוסות על מחבת רק לצריבה מהירה ומכניס לתוך לחם עם מיונז, פלפלים חריפים וקולסלאו.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות פרגית רכות וסלט חצילים

קציצות פרגית רכות רכות, מוגשות לצד סלט חצילים מהמם. מנה קלה ומהירה, בלי יותר מדי שלבי הכנה. חצי שעה מעכשיו ולכולכם יש ארוחה מוכנה להגשה.

קציצות ברוטב אסיאתי

קציצות ברוטב אסיאתי

אני מרגיש שאין לי טביעת אצבע בעולם הסושיאל. בזמנו, בעולם הקודם, בחיים שלי מפעם, לפני שהכל השתנה מהקצה אל הקצה, אנשים יכלו לזהות מנה שלי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)