עוף בגריל עם תפוחי אדמה

אין ריח יותר שווה מריח של עוף בגריל, זה אחד הדברים שישר עושים אותי רעב. מזל שזה אחד הדברים הכי קלים להכנה.
החלק הכי מסובך זה לערבב את המרינדה. כל השאר כבר קורה בתנור.

עוף בגריל

עוף בגריל עם תפוחי אדמה

תנור – 180 מעלות

מצרכים:

5 ירכי עוף
המון בייבי תפוא
6 בצלי שאלוט או 2 בצלים לבנים

מרינדה:
1 כןס שמן זית
1 כף אבקת שום גבישי
1 כף פילדלפיה (אפשר גם תבלין גריל עוף אם אתם מעדיפים)
1 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כף דבש (אם בא לכם. אני לא מוסיף)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים מרינדה.
מסדרים בתבנית תפוחי אדמה ובצלים ומתבלים בשמן המתובל
מסדרים על רשת את העופות, מורחים במרינדה ומפזרים מלח גס.

צולים חצי שעה. מוציאים ומרישים שוב את העופות
מחזירים לחצי שעה נוספת

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות ממולאות פירה

קציצות ממולאות בפירה

למי שעדיין לא הכין קציצות ממולאות בפירה, הנה ההזדמנות שלכם! קציצות ממולאות בפירה מצרכים: 1/2 קילו פרגית טחונה 1/2 קילו בקר טחון 1 ביצה 1/2

קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל

קרפצ׳יו בקר המפורסם של חדר האוכל

במסגרת צילום סרטונים של מתכוני עבר, הנה הרגע של קרפצ׳יו בקר של חדר האוכל. בתיבת שאלות האחרונה שהעליתי באינטסגרם, שאלו אותי בערך מאה פעם למה

מתכונים לפסח 2023

השנה לראשונה מאז ששירן ואני ביחד שאנחנו מארחים את שתי המשפחות. מדובר בהמון המון אנשים, אבל מה שבאמת מרגש זה שהמשפחה של שירנקה ושלי התרחבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)