עוף בגריל עם תפוחי אדמה

אין ריח יותר שווה מריח של עוף בגריל, זה אחד הדברים שישר עושים אותי רעב. מזל שזה אחד הדברים הכי קלים להכנה.
החלק הכי מסובך זה לערבב את המרינדה. כל השאר כבר קורה בתנור.

עוף בגריל

עוף בגריל עם תפוחי אדמה

תנור – 180 מעלות

מצרכים:

5 ירכי עוף
המון בייבי תפוא
6 בצלי שאלוט או 2 בצלים לבנים

מרינדה:
1 כןס שמן זית
1 כף אבקת שום גבישי
1 כף פילדלפיה (אפשר גם תבלין גריל עוף אם אתם מעדיפים)
1 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כף דבש (אם בא לכם. אני לא מוסיף)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים מרינדה.
מסדרים בתבנית תפוחי אדמה ובצלים ומתבלים בשמן המתובל
מסדרים על רשת את העופות, מורחים במרינדה ומפזרים מלח גס.

צולים חצי שעה. מוציאים ומרישים שוב את העופות
מחזירים לחצי שעה נוספת

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרוקט תירס

קרוקט תירס

קרוקט זה בעצם שם שמתאר פינוק קראנצ׳י שרק מת להתפוצץ לכם בפה, ולמלא אתכם בכל טוב. קרוקט זה בעצם כדור בשמל מתובל בהמון דברים טעימים

ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים ברוטב רימונים

בכל יוון אכלנו בלי סוף ממולאים: עלי גפן וכרוב, פרחי קישוא ועגבניות. ממולאים באורז ועשבים ונטולי בשר לחלוטין. שירנקה התאהבה בקונספט הצמחוני והמרענן וביקשה שנכין

בנתיים יש לי עץ פיצה

כשהייתי ילד ממש קטן, בטח בן חמש או ארבע ושלושה חודשים, הייתי חוזר מהגן של ויקי ושושי הביתה ברגל, בדרך כלל יחף, כי בשנות השמונים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)