עוף בגריל עם תפוחי אדמה

אין ריח יותר שווה מריח של עוף בגריל, זה אחד הדברים שישר עושים אותי רעב. מזל שזה אחד הדברים הכי קלים להכנה.
החלק הכי מסובך זה לערבב את המרינדה. כל השאר כבר קורה בתנור.

עוף בגריל

עוף בגריל עם תפוחי אדמה

תנור – 180 מעלות

מצרכים:

5 ירכי עוף
המון בייבי תפוא
6 בצלי שאלוט או 2 בצלים לבנים

מרינדה:
1 כןס שמן זית
1 כף אבקת שום גבישי
1 כף פילדלפיה (אפשר גם תבלין גריל עוף אם אתם מעדיפים)
1 כפית כמון
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית פפריקה חריפה
1 כפית פפריקה מעושנת
1 כף דבש (אם בא לכם. אני לא מוסיף)
מלח ופלפל

אופן ההכנה:

מערבבים מרינדה.
מסדרים בתבנית תפוחי אדמה ובצלים ומתבלים בשמן המתובל
מסדרים על רשת את העופות, מורחים במרינדה ומפזרים מלח גס.

צולים חצי שעה. מוציאים ומרישים שוב את העופות
מחזירים לחצי שעה נוספת

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

מקלובה מלוואח ממולא בשר

מקלובה מלוואח ממולא בשר

פעם, בעבר הרחוק, כשמגפה עולמית חנקה את העולם, בערך לפני שנתיים, צילמתי את העונה החמישית של שף על האש. בכל תוכנית הכנתי מתכון שמתבסס על

סשימי פרידה

סשימי פרידה ירוקה של אליטה אופק

עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת. סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו. זה לא מתכון קלאסי אבל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)