עוד מתכון מנצח ממטבחה של אליטה אופק המוכשרת.
סשימי פרידה ירוק, שמקבל את כל הקיק והטוויסט מהסחוג הירוק שמשדכים אליו.
זה לא מתכון קלאסי אבל זה מתכון מהמם, שיכול לסגור פינה של ארוחה קלילה או לשמש כמנת פתיחה לאירוח שלם.
הכנתם? תייגו אותי באינסטגרם ואת אליטה גם
סשימי פרידה ירוק:
מצרכים:
350 גרם פילה פרידה פרוס לסשימי
½ פלפל ירוק חריף פרוס
שמן זית בנדיבות
מלח ים אטלנטי
מצרכים לסחוג ירוק:
2 פלפלים ירוקים מנוקים מגרעינים (אם רוצים חריף אז להשאיר את הגרעינים)
חופן נדיב של כוסברה
¾ כוס שמן זית
1 כפית מלח ים אטלנטי
אופן ההכנה:
נטחן למרקם חלק את כל מרכיבי הסחוג.
נסדר בצלחת גדולה את הסשימי, נפזר פרוסות של פלפל ירוק חריף נגיעות של סחוג על כל סשימי, נזלף שמן זית איכותי בנדיבות! ונפזר מעל הכל מלח ים אטלנטי