רוטב בולונז הכי טעים שיש ובקלי קלות

רוטב בולונז בקלי קלות ובלי להסתבך.
אני משלב פרגית ובקר אבל אפשר לבחור כל טחון שאתם אוהבים.
זה חמש דק של הכנה ואחר כך מתבשל מעצמו. הרוטב מתאים לפסטה מן הסתם אבל גם לפתיתים ולאורז.

רוטב בולונז

רוטב בולונז הכי טעים שיש ובקלי קלות

מצרכים:

1 בצל קצוץ
3 ענפי סלרי קצוצים
2 גזרים קצוצים
250 גרם בשר טחון
250 גרם פרגית טחונה
רוטב עגבניות
5 עלי בזיליקום
מלח (אפשר מעט סוכר)

אופן הכנה:

מטגנים בשמן זית עד הזהבה את הבצל, סלרי והגזרים.
מוסיפים את הבשר וצורבים היטב.
מוסיפים את הרוטב עגבניות (אפשר לדלל במים)
מוסיפים 5 עלי בזיליקום
מלח (אפשר מעט סוכר)
מבשלים על אש קטנה חצי שעה
מוסיפים איזה פסטה שאתם אוהבים.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בשר עם אורז וזיתים

קבלו את המתכון לבשר עם אורז וזיתים מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

בשר מפורק ברוטב ברביקיו

בשר מפורק ברוטב ברביקיו

אין דבר יותר טעים מבשר מפורק. נתתי לכם כבר לא מעט מתכונים לבשר כזה, אבל המתכון הבא פשוט וקל במיוחד. שלושה מרכיבים: בצל, בשר ורוטב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)