שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

רוטב בולונז הכי טעים שיש ובקלי קלות

רוטב בולונז בקלי קלות ובלי להסתבך.
אני משלב פרגית ובקר אבל אפשר לבחור כל טחון שאתם אוהבים.
זה חמש דק של הכנה ואחר כך מתבשל מעצמו. הרוטב מתאים לפסטה מן הסתם אבל גם לפתיתים ולאורז.

רוטב בולונז

רוטב בולונז הכי טעים שיש ובקלי קלות

מצרכים:

1 בצל קצוץ
3 ענפי סלרי קצוצים
2 גזרים קצוצים
250 גרם בשר טחון
250 גרם פרגית טחונה
רוטב עגבניות
5 עלי בזיליקום
מלח (אפשר מעט סוכר)

אופן הכנה:

מטגנים בשמן זית עד הזהבה את הבצל, סלרי והגזרים.
מוסיפים את הבשר וצורבים היטב.
מוסיפים את הרוטב עגבניות (אפשר לדלל במים)
מוסיפים 5 עלי בזיליקום
מלח (אפשר מעט סוכר)
מבשלים על אש קטנה חצי שעה
מוסיפים איזה פסטה שאתם אוהבים.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

שניצלונים שכולם אוהבים

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים. בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף, ואני

קרוהן

לכולנו מגיע לאכול את החיים

יש תקווה. אם מקשיבים לגוף, אם סולחים לו ומשתפים אותו בדרך- החיוך יחזור וגם התאבון לאוכל. היום אני משיק בבלוג את קטגוריית המתכונים לחולי קרוהן

אסקרגו בפריז

לפני 15 שנה נקלעתי בטעות להוטל קוסט בפריז. זה היה בשבוע האופנה והלובי היה גדוש צלמים, דוגמניות, סמים והזיות מהלכות. הייתי צעיר ונרגש ודי תמים,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)