רוטב בולונז בקלי קלות ובלי להסתבך.
אני משלב פרגית ובקר אבל אפשר לבחור כל טחון שאתם אוהבים.
זה חמש דק של הכנה ואחר כך מתבשל מעצמו. הרוטב מתאים לפסטה מן הסתם אבל גם לפתיתים ולאורז.
רוטב בולונז הכי טעים שיש ובקלי קלות
מצרכים:
1 בצל קצוץ
3 ענפי סלרי קצוצים
2 גזרים קצוצים
250 גרם בשר טחון
250 גרם פרגית טחונה
רוטב עגבניות
5 עלי בזיליקום
מלח (אפשר מעט סוכר)
אופן הכנה:
מטגנים בשמן זית עד הזהבה את הבצל, סלרי והגזרים.
מוסיפים את הבשר וצורבים היטב.
מוסיפים את הרוטב עגבניות (אפשר לדלל במים)
מוסיפים 5 עלי בזיליקום
מלח (אפשר מעט סוכר)
מבשלים על אש קטנה חצי שעה
מוסיפים איזה פסטה שאתם אוהבים.