קרקר קיטוגני

אתם יושבים? יופי. עכשיו קומו וכנסו למטבח. קרקר קיטוגני שאתם חייבים להכין בכלום עבודה (גם אם אתם לא קיטוגנים).

קרקר קיטוגני

קרקר קיטוגני

מצרכים:

1 כוס פשתן
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס שומשום לבן
2.5 כוסות מים רותחים
1 כפית גדושה מלח הימלאיה

אופן ההכנה:
לחמם תנור ל – 170 מעלות
מערבבים הכל יחד. מניחים בצד ל- 45 דקות ועד שכל הנוזל נספג היטב.
על נייר אפייה משטחים את התערובת לשכבה דקה ואחידה.
מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.
מקררים.
מוציאים מהמקרר גבינת שמנת או חמאה ואתם במקום הכי טוב בחיים.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טירמיסו

טירמיסו מלחם קסטן

טירמיסו – הקינוח האיטלקי הכי אהוב וגם הכי מוכר (אחרי הגלידה). הסיפור מאחורי שם המנה, שכבר מזמן הפך לקלישאה (טירה-מי-סו), כנראה מרמז דווקא על הדרך

בלינצ'ס גבינות

בלינצ'ס גבינות של סבתא שרה ז"ל

סבתא שרה ז״ל הייתה פולנייה מדופלמת שהכינה לכל מאורע בלינצ׳ס גבינות (שאותו הייתה מטגנת במלא חמאה לפני ההגשה). סיפרתי למוּן על המתכון של סבתא רבא

2 תגובות

  1. ניסיתי.
    עקבתי אחר המתכון בדבקות. השתמשתי בכוסות מדידה. אחרי 45 דקות בקושי נספגו המים. אחרי 4 שעות(!) היה מרק נוזלי.
    סיננתי את הנוזלים כדי לקבל מרקם כמו בסירטון. אפיתי. יצא גרנולה מלוחה במקום קרקרים. (טעים, אבל לא קרקר…)
    איפה טעיתי?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)