אתם יושבים? יופי. עכשיו קומו וכנסו למטבח. קרקר קיטוגני שאתם חייבים להכין בכלום עבודה (גם אם אתם לא קיטוגנים).
קרקר קיטוגני
מצרכים:
1 כוס פשתן
1/2 כוס גרעיני חמנייה
1/2 כוס גרעיני דלעת
1/2 כוס שומשום לבן
2.5 כוסות מים רותחים
1 כפית גדושה מלח הימלאיה
אופן ההכנה:
לחמם תנור ל – 170 מעלות
מערבבים הכל יחד. מניחים בצד ל- 45 דקות ועד שכל הנוזל נספג היטב.
על נייר אפייה משטחים את התערובת לשכבה דקה ואחידה.
מכניסים לתנור ואופים 45 דקות.
מקררים.
מוציאים מהמקרר גבינת שמנת או חמאה ואתם במקום הכי טוב בחיים.
4 תגובות
הקרקר הכי טעים שנתקלתי בו!
בטח ובטח הקטוגני, תודה!!
ניסיתי.
עקבתי אחר המתכון בדבקות. השתמשתי בכוסות מדידה. אחרי 45 דקות בקושי נספגו המים. אחרי 4 שעות(!) היה מרק נוזלי.
סיננתי את הנוזלים כדי לקבל מרקם כמו בסירטון. אפיתי. יצא גרנולה מלוחה במקום קרקרים. (טעים, אבל לא קרקר…)
איפה טעיתי?
מעולה!! מכינה בלי סוף
תודה
עוד לא מצאתי מתכון של מר מילר שיהיה מדויק. גם זה לא.