נקניקיות ממולאות בשר

ראיתי איזה בלוגר סיני מכין נקניקיות חריפות במילוי בשר ברוטב אסייתי דביק וטעים, ואמרתי לעצמי שאני חייב אבל חייב להכין מנה כזו לעל האש הקרוב שנעשה בגינה. במקום הרוטב האסייתי השתמשתי ברוטב ברביקיו שהוספתי לו סילאן, רוזמרין, שום ומעט סויה.
יצאתי החוצה וחם פיגוזים אז ויתרתי בקלילות על המנגל ופשוט צליתי הכל בחום גבוה בתנור. וזה נשנוש, ואוו איזה נשנוש. עצרו הכל ולכו להכין לעצמכם. סמכו עלי!

נקניקיות ממולאות בשר

נקניקיות ממולאות בשר

מצרכים:

1 חבילת נקניקיות עוף של טירת צבי
350 גר בשר טחון
1 בצל קטן קצוץ
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל

לרוטב
1 כוס רוטב ברביקיו שאתם אוהבים
3 כפות קטשופ
2 ענפי רוזמרין מופרדים לעלים וקצוצים
2 כפות סויה
2 כפות סילאן

אופן ההכנה:
יוצרים כיס בנקניקיות בדיוק כמו בסרטון
מערבבים בשר, בצל, שום ותבלינים ומערבבים
מערבבים את חומרי הרוטב
ממלאים את הנקניקיות בקציצה ומורחים ברוטב
צולים 40 דק ב220 מעלות חום עליון
מומלץ למרוח את הנקניקיות פעם נוספת במהלך הצלייה
מפזרים בצל ירוק ויאללה קרנבל

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פוקצ'ה ללא לישה

פוקצ'ה ללא לישה

ביום רביעי, שבוע הבא, אני הולך לעשות ערב איטלקי מהמם לנערות ונערי כפר עזה שפונו לשפיים. החלטתי שמעבר לפסטות ופיצות ועוד קלישאות איטלקיות מנצחות, אלמד

שניצלונים שכולם אוהבים

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים. בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף, ואני

מג'דרה עם אטריות

מג'דרה עם אטריות

כשהייתי ילד הייתי נוסע עם אבא שלי לחבר שלו ברהט – ישוב בדואי בנגב ממש ליד הכפר בו גדלתי. אבא שלי איש חינוך והחבר שלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)