ראיתי איזה בלוגר סיני מכין נקניקיות חריפות במילוי בשר ברוטב אסייתי דביק וטעים, ואמרתי לעצמי שאני חייב אבל חייב להכין מנה כזו לעל האש הקרוב שנעשה בגינה. במקום הרוטב האסייתי השתמשתי ברוטב ברביקיו שהוספתי לו סילאן, רוזמרין, שום ומעט סויה.
יצאתי החוצה וחם פיגוזים אז ויתרתי בקלילות על המנגל ופשוט צליתי הכל בחום גבוה בתנור. וזה נשנוש, ואוו איזה נשנוש. עצרו הכל ולכו להכין לעצמכם. סמכו עלי!
נקניקיות ממולאות בשר
מצרכים:
1 חבילת נקניקיות עוף של טירת צבי
350 גר בשר טחון
1 בצל קטן קצוץ
3 שיני שום כתושות
מלח ופלפל
לרוטב
1 כוס רוטב ברביקיו שאתם אוהבים
3 כפות קטשופ
2 ענפי רוזמרין מופרדים לעלים וקצוצים
2 כפות סויה
2 כפות סילאן
אופן ההכנה:
יוצרים כיס בנקניקיות בדיוק כמו בסרטון
מערבבים בשר, בצל, שום ותבלינים ומערבבים
מערבבים את חומרי הרוטב
ממלאים את הנקניקיות בקציצה ומורחים ברוטב
צולים 40 דק ב220 מעלות חום עליון
מומלץ למרוח את הנקניקיות פעם נוספת במהלך הצלייה
מפזרים בצל ירוק ויאללה קרנבל