מרק תאילנדי

אפתח בוידוי: מרק לא מסמל אצלי חורף. אני אוהב מרקים גם בשיא השרב. מרק זו מזמן לא מנה ראשונה או איזה משהו שסבתא מכינה כשאנחנו חולים. מרק זו ארוחה ועולם שלם.
ואין כמו תאילנד כדי להעניק לעולם מרק בשר וחלב קוקוס חריף עם איטריות אורז וקארי אדום כדי להמחיש לכם עד כמה מרק זה עולם שלם.

מרק תאילנדי

‎מרק תאילנדי

מצרכים:

‏‎1/2 קילו אנטריקוט קוביות קטנות
‏‎1 בצל סגול פרוס
‏‎6 שיני שום דפוקות
‏‎1 כף קארי אדום
‏‎2 עלי כפיר ליים טריים או מיובשים
‏‎1/2 מטבע סוכר דקלים או שתי כפות סוכר חום
‏‎10 פטריות שמפיניון חצויות
‏‎4 כוסות מים רותחים
‏‎1 קרם קוקוס
‏‎2 ליים סחוטים

‏‎אופן ההכנה:
‏‎צורבים בשר בסיר.
‏‎מוסיפים בצל סגול ושום.
‏‎מערבבים ומוסיפים קארי אדום.
‏‎מוסיפים עלי כפיר ליים, סוכר דקלים ומערבבים.
‏‎מים רותחים
‏‎ואז פטריות, בצל ירוק וקרם קוקוס.
‏‎מביאים לרתיחה.
‏‎מנמיכים ומבשלים חצי שעה.
‏‎סוחטים ליים.

‏‎להגשה:
‏‎איטריות אורז רחבות מבושלות
‏‎עלי כוסברה בנדיבות
‏‎פלפל אדום חריף לפי הטעם

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לביבות כרישה

לביבות כרישה מארבעה מרכיבים

לביבות כרישה מושלמות. אפשר להוסיף גבינה בולגרית ופרמז'ן, אפשר להוסיף עוף או בקר, אפשר להמיר קמח שקדים בקמח לבן או פירורי לחם. בקיצור, תשחקו 🙂

בשר מפורק בתוך לחמנייה מאודה

בשר מפורק בתוך לחמנייה מאודה

הייתי מת להראות לכם שימוש מגניב לסיר אידוי שלהם אז מה יותר קלאסי מלחמנייה מאודה ועוד במילוי בשר מטורף ומפורק? אין! האמת שאפשר לאדות שם

תגובה אחת

  1. אני היום בסינגפור ואכלתי מרק תיאלנדי…שלך נראה הרבה יותר מבטיח

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)