עגבניות ממולאות בקציצות דגים על צזיקי

ממולאים זו טכניקה שאני מת עליה.
מסתירים את המנה במעטפת שאמורה להיות הפנים של המנה עצמה.
במקרה הזה ספציפית: עגבנייה ממולאת קבב דג, העגבנייה ממש לא רק פנים יפות, אלא מעניקה טעם ועסיסיות למנה כולה. גם יפה וגם עם אופי מה שנקרא

עגבניות ממולאות
צילום: סופגי

עגבניות מגי ממולאות בקציצות דגים על צזיקי

עגבניות מגי  – 12 יח'

לקציצות דג:

בורי טחון ללא עור ועצמותחצי ק"ג

פטרוזיליה קצוצה – חצי צרור

כוסברה קצוצה  – חצי צרור

שיני שום כתושות  – 3 יח'

בצל גדול מגורר דק– 1 יח'

לימון כבוש קצוץ – 2 כפות

צ'ילי ירוק קצוץ

מלח

לצזיקי:

יוגורט עיזים – חצי ליטר

שום קצוץ – 2 יח'

מלפפון מגורד סחוט – 1יח'

בצל סגול קצוץ דק – 1 כף

נענע קצוצה – כף

מלח

מיץ לימון טרי – 2 כפות

כך הן נראות לפני הבישול. צילום: סופגי

אופן הכנה:

חותכים את העגבנייה בחלקה העליון ושומרים , מרוקנים את תוכן העגבנייה.

בקערה מערבבים את כל החומרים של קציצות הדגים לתערובת אחידה ומתבלים במלח.

ממלאים את העגבניות בתערובת הדג, מסדרים בתבנית ומכסים כל עגבנייה במכסה שלה.

מכניסים לתנור 180 מעלות לחצי שעה.

מערבבים את כל מרכיבי הצזיקי בקערה ומגישים לצד העגבניות הממולאות.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

תפוחי אדמה צלויים עם פרמז'ן

בואו נעשה קצת דמיון מודרך (מעולם לא עשיתי אז ייתכן ואני חוטא לאמת אבל זרמו איתי): אתם בבית. בחוץ אפור מעיק עם נטייה לשחור מדכא,

לחמניות פרעצל

לחמניות פרעצל

בצקים, בטח כאלו שמבוססים על שמרים, מלחיצים אנשים. חצי מהאנושות נמנעת מראש מלעבוד איתם. תוסיפו לבצק שמרים גם את הצורך לבשל אותו במים לפני האפייה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)