ממולאים זו טכניקה שאני מת עליה.
מסתירים את המנה במעטפת שאמורה להיות הפנים של המנה עצמה.
במקרה הזה ספציפית: עגבנייה ממולאת קבב דג, העגבנייה ממש לא רק פנים יפות, אלא מעניקה טעם ועסיסיות למנה כולה. גם יפה וגם עם אופי מה שנקרא
עגבניות מגי ממולאות בקציצות דגים על צזיקי
עגבניות מגי – 12 יח'
לקציצות דג:
בורי טחון ללא עור ועצמות – חצי ק"ג
פטרוזיליה קצוצה – חצי צרור
כוסברה קצוצה – חצי צרור
שיני שום כתושות – 3 יח'
בצל גדול מגורר דק– 1 יח'
לימון כבוש קצוץ – 2 כפות
צ'ילי ירוק קצוץ
מלח
לצזיקי:
יוגורט עיזים – חצי ליטר
שום קצוץ – 2 יח'
מלפפון מגורד סחוט – 1יח'
בצל סגול קצוץ דק – 1 כף
נענע קצוצה – כף
מלח
מיץ לימון טרי – 2 כפות
אופן הכנה:
חותכים את העגבנייה בחלקה העליון ושומרים , מרוקנים את תוכן העגבנייה.
בקערה מערבבים את כל החומרים של קציצות הדגים לתערובת אחידה ומתבלים במלח.
ממלאים את העגבניות בתערובת הדג, מסדרים בתבנית ומכסים כל עגבנייה במכסה שלה.
מכניסים לתנור 180 מעלות לחצי שעה.
מערבבים את כל מרכיבי הצזיקי בקערה ומגישים לצד העגבניות הממולאות.