עגבניות ממולאות בקציצות דגים על צזיקי

ממולאים זו טכניקה שאני מת עליה.
מסתירים את המנה במעטפת שאמורה להיות הפנים של המנה עצמה.
במקרה הזה ספציפית: עגבנייה ממולאת קבב דג, העגבנייה ממש לא רק פנים יפות, אלא מעניקה טעם ועסיסיות למנה כולה. גם יפה וגם עם אופי מה שנקרא

עגבניות ממולאות
צילום: סופגי

עגבניות מגי ממולאות בקציצות דגים על צזיקי

עגבניות מגי  – 12 יח'

לקציצות דג:

בורי טחון ללא עור ועצמותחצי ק"ג

פטרוזיליה קצוצה – חצי צרור

כוסברה קצוצה  – חצי צרור

שיני שום כתושות  – 3 יח'

בצל גדול מגורר דק– 1 יח'

לימון כבוש קצוץ – 2 כפות

צ'ילי ירוק קצוץ

מלח

לצזיקי:

יוגורט עיזים – חצי ליטר

שום קצוץ – 2 יח'

מלפפון מגורד סחוט – 1יח'

בצל סגול קצוץ דק – 1 כף

נענע קצוצה – כף

מלח

מיץ לימון טרי – 2 כפות

כך הן נראות לפני הבישול. צילום: סופגי

אופן הכנה:

חותכים את העגבנייה בחלקה העליון ושומרים , מרוקנים את תוכן העגבנייה.

בקערה מערבבים את כל החומרים של קציצות הדגים לתערובת אחידה ומתבלים במלח.

ממלאים את העגבניות בתערובת הדג, מסדרים בתבנית ומכסים כל עגבנייה במכסה שלה.

מכניסים לתנור 180 מעלות לחצי שעה.

מערבבים את כל מרכיבי הצזיקי בקערה ומגישים לצד העגבניות הממולאות.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

טורטיה ללא גלוטן

טורטיה ללא גלוטן וקטוגנית

טורטיה בשר זו האחות החושפנית של העראייס האהוב, אבל את האופציה להכין את המנה עם טורטיה ללא גלוטן, ללא סוכר, ללא פחמימות, מותאמת למי ששומרים

סושי קטוגני

סושי קטוגני

סושי קלאסי הוא מחוץ לתזונת קיטו למרות שאורז במקרים מסויימים יש גם קטוגנים שאוכלים, אבל בגדול ומבלי לחפור המנה בכללותה מחוץ לתחום. ביום ראשון אין

גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)