שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

עגבניות ממולאות בקציצות דגים על צזיקי

ממולאים זו טכניקה שאני מת עליה.
מסתירים את המנה במעטפת שאמורה להיות הפנים של המנה עצמה.
במקרה הזה ספציפית: עגבנייה ממולאת קבב דג, העגבנייה ממש לא רק פנים יפות, אלא מעניקה טעם ועסיסיות למנה כולה. גם יפה וגם עם אופי מה שנקרא

עגבניות ממולאות
צילום: סופגי

עגבניות מגי ממולאות בקציצות דגים על צזיקי

עגבניות מגי  – 12 יח'

לקציצות דג:

בורי טחון ללא עור ועצמותחצי ק"ג

פטרוזיליה קצוצה – חצי צרור

כוסברה קצוצה  – חצי צרור

שיני שום כתושות  – 3 יח'

בצל גדול מגורר דק– 1 יח'

לימון כבוש קצוץ – 2 כפות

צ'ילי ירוק קצוץ

מלח

לצזיקי:

יוגורט עיזים – חצי ליטר

שום קצוץ – 2 יח'

מלפפון מגורד סחוט – 1יח'

בצל סגול קצוץ דק – 1 כף

נענע קצוצה – כף

מלח

מיץ לימון טרי – 2 כפות

כך הן נראות לפני הבישול. צילום: סופגי

אופן הכנה:

חותכים את העגבנייה בחלקה העליון ושומרים , מרוקנים את תוכן העגבנייה.

בקערה מערבבים את כל החומרים של קציצות הדגים לתערובת אחידה ומתבלים במלח.

ממלאים את העגבניות בתערובת הדג, מסדרים בתבנית ומכסים כל עגבנייה במכסה שלה.

מכניסים לתנור 180 מעלות לחצי שעה.

מערבבים את כל מרכיבי הצזיקי בקערה ומגישים לצד העגבניות הממולאות.

צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

שניצלונים שכולם אוהבים

שניצלונים שכולם אוהבים

אין על שניצל ואין על שניצלונים. בכלל, מטוגן זה החיים. בגלל שיש לי קרוהן, הייתי צריך לחשוב על עוד אופציות, קצת יותר נעימות לגוף, ואני

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)