ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה.
שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי לעצמי להחסיר את המילה האגדית: ספגטי/פסטה.
כנסו למטבח עם מינימום מצרכים וקבלו מנה חלומית ליומיום ובטח ובטח לערב זוגי רומנטי. כי ככה האיטלקים – רומנטיים ומינימליסטים.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

ספגטי
צילום: סופגי

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

מרכיבים:

עגבניות שרי חצאים – 30 יח'

חצילים קוביות – 1 חציל גדול

שום שיניים – 4 יח'

בוראטה – 1 יח'

פלפל ירוק חריף  – 1 יח'

ספגטי  – חבילה

מלח

אורגנו יבש – כף

בזיליקום – 20 עלים

שמן זית – חצי כוס

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר עם מלח, מבשלים את הספגטי, מסננים.

שמים במחבת גדולה ושטוחה (או תבנית) את קוביות החציל, חצאי עגבניות שרי, פלפל צ'ילי ירוק חריף פרוס, שום שיניים, מלח, אורגנו יבש ושמן זית, מכניסים לתנור 200 מעלות לרבע שעה.

מוציאים מהתנור ומוסיפים בוראטה, מערבבים היטב לתערובת אחידה, מוסיפים ספגטי, בזיליקום טרי, מפזרים פרמז'ן.

ספגטי
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קרואסון סופגנייה

קרואסון סופגנייה

תקשיבו לי כי אנחנו הולכים להכין בוסטון קרים דונאטס אבל בצורת קרואסון מבצק של סופגנייה ואם לא התעייפתם מהתיאור הזה אני רק אוסיף שאנשים מפחדים

קציצות ברוטב עגבניות

קציצות ברוטב עגבניות עם פסטה

קציצות ברוטב עגבניות עם פסטה זה אחד המתכונים הכי קלים שיש. אמן תנסו ותראו שאני לא משקר. מדובר על קציצות פרגית ורוטב עגבניות עשיר מעגבניות

קליפות תפוז בשוקולד

קליפות תפוז בשוקולד

קליפות תפוז בשוקולד מצרכים: 3 תפוזים קלופים (רק הקליפות) סירופ 500 מל מים 500 גר סוכר לימון סחוט שוקולד: 200 גר שוקולד מריר 1 כפית

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)