קליפות תפוז בשוקולד

קליפות תפוז בשוקולד

קליפות תפוז בשוקולד

מצרכים:

3 תפוזים קלופים (רק הקליפות)
סירופ
500 מל מים
500 גר סוכר
לימון סחוט

שוקולד:
200 גר שוקולד מריר
1 כפית שמן

אופן ההכנה:

תהליך מעצבן אבל שווה:
מרתיחים מים ויוצקים על קליפות התפוזים. דואגים שכל הקליפות במים. משהים 12 שעות וחוזרים שוב על הפעולה.

אחרי 24 שעות מכניסים קליפות לסיר ויוצקים מים קרים. מרתיחים ומבשלים 5 דק. מסננים. חוזרים על הפעולה 3 פעמים.

מכינים סירופ סוכר ומבשלים את הקליפות בתוכו שעה (אפשר קצת יותר) על חום נמוך וכל כמה דק לערבב.

מסננים ומייבשים את הקליפות על נייר אפייה.

ממיסים שוקולד עם שמן ומערבבים היטב. טובלים את הקליפה עד האצבעות ומעבירים לרשת לייבוש.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

כרוב מותסס

כרוב מותסס

אני חולה קרוהן מגיל 13 ובחישוב מהיר זה 31 שנה שאני חי עם מחלת מעי דלקתית מהקשות ביותר שיש. בחרתי להתעסק באוכל למחייתי כדי להוכיח

פריקסה – המדריך המלא

כששירן נכנסה להריון, החלו לה חשקים בלתי הגיוניים, ההריונית דורשת פריקסה. כמה טוב שהכנתי עבור כולכם את המדריך המושלם והמקיף להכנת פריקסה בבית.

חלב קשיו

חלב קשיו

בחיים לא שתיתי חלב ניגר. אני רחוק מלהיות טבעוני כמו שאתם יודעים, כן? האמת היא שזה לא טעים בעיני לא כשהחלב קר ולא כשהוא חם,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)