קליפות תפוז בשוקולד

קליפות תפוז בשוקולד

קליפות תפוז בשוקולד

מצרכים:

3 תפוזים קלופים (רק הקליפות)
סירופ
500 מל מים
500 גר סוכר
לימון סחוט

שוקולד:
200 גר שוקולד מריר
1 כפית שמן

אופן ההכנה:

תהליך מעצבן אבל שווה:
מרתיחים מים ויוצקים על קליפות התפוזים. דואגים שכל הקליפות במים. משהים 12 שעות וחוזרים שוב על הפעולה.

אחרי 24 שעות מכניסים קליפות לסיר ויוצקים מים קרים. מרתיחים ומבשלים 5 דק. מסננים. חוזרים על הפעולה 3 פעמים.

מכינים סירופ סוכר ומבשלים את הקליפות בתוכו שעה (אפשר קצת יותר) על חום נמוך וכל כמה דק לערבב.

מסננים ומייבשים את הקליפות על נייר אפייה.

ממיסים שוקולד עם שמן ומערבבים היטב. טובלים את הקליפה עד האצבעות ומעבירים לרשת לייבוש.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סביצ׳ה

קרפצ׳יו דג וסביצ׳ה של המרלוזה

את הסיור שלנו בשוק הכרמל פתחנו במרלוזה, ודור אבן הכה מוכשר, לימד אותנו בסבלנות 2 מתכונים נפלאים לקרפצ׳יו וסביצ׳ה של דגים הכי טריים שיש!

לזניה חלבית

לזניה חלבית

כל הבית מפוצץ גבינות לכבוד שבועות, ואין כמו לזניה חלבית כדי לנצל מלאי גבינות פן יתבזבז לו לשווא. תארגנו לעצמכם מכונת פסטה מהממת, שתזרז ותשפר

מרק בשר תימני

מרק בשר תימני ולחוח

קבלו מרק בשר תימני ולחוח שבאמת, אבל באמת, לא בעיה להכין. נגיד זאת כך, עשר דקות להכין מרק. חמש דקות לחוח. חילבה דורשת השרייה של

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)