ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה.
שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי לעצמי להחסיר את המילה האגדית: ספגטי/פסטה.
כנסו למטבח עם מינימום מצרכים וקבלו מנה חלומית ליומיום ובטח ובטח לערב זוגי רומנטי. כי ככה האיטלקים – רומנטיים ומינימליסטים.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

ספגטי
צילום: סופגי

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

מרכיבים:

עגבניות שרי חצאים – 30 יח'

חצילים קוביות – 1 חציל גדול

שום שיניים – 4 יח'

בוראטה – 1 יח'

פלפל ירוק חריף  – 1 יח'

ספגטי  – חבילה

מלח

אורגנו יבש – כף

בזיליקום – 20 עלים

שמן זית – חצי כוס

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר עם מלח, מבשלים את הספגטי, מסננים.

שמים במחבת גדולה ושטוחה (או תבנית) את קוביות החציל, חצאי עגבניות שרי, פלפל צ'ילי ירוק חריף פרוס, שום שיניים, מלח, אורגנו יבש ושמן זית, מכניסים לתנור 200 מעלות לרבע שעה.

מוציאים מהתנור ומוסיפים בוראטה, מערבבים היטב לתערובת אחידה, מוסיפים ספגטי, בזיליקום טרי, מפזרים פרמז'ן.

ספגטי
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

פיתה ביתית

פיתה ביתית בדיוק כמו במאפייה

אם תמיד חשבתם שלהכין פיתה ביתית זה בלתי אפשרי, המתכון הזה בדיוק בשבילכם. וממש בקרוב הבית שלכם יתמלא בריח נפלא של מאפייה כמו ביום שישי בבוקר!

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)