שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה.
שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי לעצמי להחסיר את המילה האגדית: ספגטי/פסטה.
כנסו למטבח עם מינימום מצרכים וקבלו מנה חלומית ליומיום ובטח ובטח לערב זוגי רומנטי. כי ככה האיטלקים – רומנטיים ומינימליסטים.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

ספגטי
צילום: סופגי

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

מרכיבים:

עגבניות שרי חצאים – 30 יח'

חצילים קוביות – 1 חציל גדול

שום שיניים – 4 יח'

בוראטה – 1 יח'

פלפל ירוק חריף  – 1 יח'

ספגטי  – חבילה

מלח

אורגנו יבש – כף

בזיליקום – 20 עלים

שמן זית – חצי כוס

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר עם מלח, מבשלים את הספגטי, מסננים.

שמים במחבת גדולה ושטוחה (או תבנית) את קוביות החציל, חצאי עגבניות שרי, פלפל צ'ילי ירוק חריף פרוס, שום שיניים, מלח, אורגנו יבש ושמן זית, מכניסים לתנור 200 מעלות לרבע שעה.

מוציאים מהתנור ומוסיפים בוראטה, מערבבים היטב לתערובת אחידה, מוסיפים ספגטי, בזיליקום טרי, מפזרים פרמז'ן.

ספגטי
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

רביולי במילוי לאבנה וזעתר טרי

להכין רביולי בבית זה לא כל- כך מורכב כמו שזה נשמע וכמו שאנשים מפחדים מזה. לפעם ראשונה- הייתי הולך על רביולי במילוי לאבנה עזים וזעתר טרי. חובה

מסאחן עוף

מסאחן עוף

צורת ההגשה הופכת את המנה הזו למנה מושלמת לחלוקה. עוף מסאחן הגיע אלינו מהמטבח הערבי והיא מפוצצת בתבלינים חמים וטעמים מדהימים.

ניוקי עננים

ניוקי עננים משמן זית כמהין

ניוקי, שמן זית כמהין, ערמונים, עירית וחמאה. נשמע כמו חלום רטוב, אבל לגמרי בר השגה. עשיתי לכם מתכון לניוקי עננים משמן זית כמהין של זיתא.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)