ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

עצמו עיניים והקשיבו היטב למילים הבאות: עגבנייה, חציל, מוצרלה.
שיקום מי שלא הרגיש לרגע את ארץ המגף בועטת בו בכל הגוף ובלוטות הטעם. ואפילו הרשתי לעצמי להחסיר את המילה האגדית: ספגטי/פסטה.
כנסו למטבח עם מינימום מצרכים וקבלו מנה חלומית ליומיום ובטח ובטח לערב זוגי רומנטי. כי ככה האיטלקים – רומנטיים ומינימליסטים.

הכנתם? תשתפו אותי באינסטגרם!

ספגטי
צילום: סופגי

ספגטי עגבניות, חצילים ומוצרלה

מרכיבים:

עגבניות שרי חצאים – 30 יח'

חצילים קוביות – 1 חציל גדול

שום שיניים – 4 יח'

בוראטה – 1 יח'

פלפל ירוק חריף  – 1 יח'

ספגטי  – חבילה

מלח

אורגנו יבש – כף

בזיליקום – 20 עלים

שמן זית – חצי כוס

פרמז'ן מגורד – 100 גר'

אופן הכנה:

מרתיחים מים בסיר עם מלח, מבשלים את הספגטי, מסננים.

שמים במחבת גדולה ושטוחה (או תבנית) את קוביות החציל, חצאי עגבניות שרי, פלפל צ'ילי ירוק חריף פרוס, שום שיניים, מלח, אורגנו יבש ושמן זית, מכניסים לתנור 200 מעלות לרבע שעה.

מוציאים מהתנור ומוסיפים בוראטה, מערבבים היטב לתערובת אחידה, מוסיפים ספגטי, בזיליקום טרי, מפזרים פרמז'ן.

ספגטי
צילום: סופגי
איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קבב ביתי

קבב ביתי, עסיסי וקל להכנה

בא לכם קבב לצהריים? בואו נכין קבב עסיסי וקל להכנה! מצרכים: 1 קילו בשר שומני טחון דק 10 שיני שום כף פפריקה כף מלח כף

גראטן תפוחי אדמה

גראטן תפוחי אדמה אישי

אני עמוס בטירוף ובחוץ אפור, אין לי ממש זמן לכתוב לכם על פריז כמו שהייתי שמח. העיר של שירנקה ושלי. העיר בה התאהבנו. העיר שהיינו

בורקס גבינות

בורקס גבינות

כבר שבועיים רצוף אני מתעורר בתחושה שהיום שבת. לא שבת מנוחה חלילה, אבל שבת. שינסתי מותנים וארגנתי לכם בורקס גבינות מהמם. בורקס גבינות מצרכים: חבילת

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)