ספרינג רול סלמון משני מרכיבים

ספרינג רול סלמון משני מרכיבים
(כמעט, אל תיהיו קטנוניים)

ספרינג רול סלמון

ספרינג רול סלמון משני מרכיבים

מצרכים:

300 גר סלמון חתוך למלבנים לא דקים מדי
10 דפי אורז עגולים קטנים
מים רותחים

אופן ההכנה:
טובלים דף אורז במים מס שניות. רק לריכוך שלא יהפוך לקווצ׳. מניחים יפה על השיש וחוזרים חלילה עם כל הדפים.
מניחים במרכז כל עיגול סלמון. אני לא מתבל את הסלמון בכלל אבל אפשר למרוח עליו בעזרת מברשת סויה בהירה או לבזוק מעט מלח.

מקפלים את דפי האורז למעטפה.

לציפוי:
1 כוס שומשום או שומשום סויה או שומשום וואסבי או מיקס.
מצפים כל סיגר בצידו העליון.

במחבת עם מעט שמן זורים את השומשום שתי דק ואז הופכים לעוד דקה.

מתקבל ספרינג רול ראנצ׳י מושלם.

אז תכינו לו רוטב:
3 כפות חמאת בוטנים
4 כפות סויה בהירה
3 כפות מירין (אפשר מייפל במקום)
1 כפית שמן שומשום
1 כף סוכר לבן
4-5 כפות מים קרים לדילול

ובכן, מערבבים.

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

אי אפשר לברוח מהגורל: אני טבח

בגיל 5 סידרתי בגינה שולחן עם כסאות ומפה לבנה. הכנתי כרטיסים שכתוב עליהם חמישה שקלים (אמא ספרנית ואבא פדגוג התעקשו מגיל אפס על דקדוקי השפה

החריימה של שירנקה

חריימה בלי דג לשירנקה. חלה קריספיית מהתנור. אורז לבן לא קשור אבל היא רצתה ואני לא מתווכח איתה אף פעם, כי אז ילך לה התאבון

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)