מורני, דודה של מון וריי, אחותה של שירנקה, עושה משלוחי אוכל טבעוני ואורגני הכי טעים בעולם (באובייקטיביות אני אומר, באמת.)
שירנקה ואני משתדלים בשנה האחרונה לאמץ אורח חיים קצת יותר מזין ובריא, במיוחד מאז שמון וריי הגיעו לעולם.
מדי שבוע אנחנו מבקשים ממנה ממש יפה (דיי מתחננים) את האוכל שלה, שתסגור לנו פינות עם כמה מארוחות השבוע. לפעמים בשישי בערב, לפעמים באמצע השבוע, ולפעמים במשהו טעים למון וריי, כמו שוקו מתקתק.
בשבת האחרונה היא הביאה לנו לטעום שוקו טבעוני חדש שהכינה, מחומרים טבעיים ולא ממתיק מלאכותי אחד.
ומון וריי, לא יודע איך להגיד לכם את זה- לא נרגעו עד שהם סיימו את הטיפה האחרונה.
באמת, לא השאירו שלוק אחד. ועוד התרגזו עליי כאשר נסיתי לצלם את 2 הבקבוקים האחרונים שניצלו. אחר כך הם טיפלו גם בהם.
תפנקו את הילדים שלכם בשוקו טבעוני שהם כל כך יאהבו, וגם את עצמכם. אני לא יודע מי יהיה יותר מבסוט.
אתם מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם, וגם את מורני אהובתנו 🙂
שוקו טבעוני שילדים הכי אוהבים
מרכיבים:
כוס קשיו מושרה ל4 שעות (אפשר גם לילה)
2 כפות קקאו
2 תמרי מג׳הול מגולענים
כוס וחצי מים
אופן ההכנה:
- הכניסו את כל מרכיבי השוקו לבלנדר, בלנדרו היטב במשך 2-3 דקות עד שהשוקו חלק.
- תשתו בהנאה רבה ותשאירו לילדים קצת. זה שלהם!
הערות:
-אם יש לכם בבית בלנדר עוצמתי- אין צורך להשרות את הקשיו.
-כאן במתכון יש קקאו נא, אורגני סחר הוגן אבל כל קקאו טבעי יעבוד, רק לא ממותק.
3 תגובות
היי, האם במגיעים למרקם חלק לגמרי, הקשיו לא משאיר מרקם גרגירי?
היי אינה, התוצאה היא שוקו במרקם חלק לגמרי, בלי גרגרים 🙂
אני מכינה שוקו מחלב שקדים קקאו ובננה