שוקו טבעוני שילדים הכי אוהבים

מורני, דודה של מון וריי, אחותה של שירנקה, עושה משלוחי אוכל טבעוני ואורגני הכי טעים בעולם (באובייקטיביות אני אומר, באמת.)
שירנקה ואני משתדלים בשנה האחרונה לאמץ אורח חיים קצת יותר מזין ובריא, במיוחד מאז שמון וריי הגיעו לעולם.
מדי שבוע אנחנו מבקשים ממנה ממש יפה (דיי מתחננים) את האוכל שלה, שתסגור לנו פינות עם כמה מארוחות השבוע. לפעמים בשישי בערב, לפעמים באמצע השבוע, ולפעמים במשהו טעים למון וריי, כמו שוקו מתקתק.

בשבת האחרונה היא הביאה לנו לטעום שוקו טבעוני חדש שהכינה, מחומרים טבעיים ולא ממתיק מלאכותי אחד.
ומון וריי, לא יודע איך להגיד לכם את זה- לא נרגעו עד שהם סיימו את הטיפה האחרונה.
באמת, לא השאירו שלוק אחד. ועוד התרגזו עליי כאשר נסיתי לצלם את 2 הבקבוקים האחרונים שניצלו. אחר כך הם טיפלו גם בהם.

 

תפנקו את הילדים שלכם בשוקו טבעוני שהם כל כך יאהבו, וגם את עצמכם. אני לא יודע מי יהיה יותר מבסוט.
אתם מוזמנים לתייג אותי באינסטגרם, וגם את מורני אהובתנו 🙂

כפי שניתן לראות, ריי ממש אהב ובקושי נתן לי לצלם. השוקו מגיע ארוז כל כך יפה בתוספת קש רב פעמי.

שוקו טבעוני שילדים הכי אוהבים

מרכיבים:

כוס קשיו מושרה ל4 שעות (אפשר גם לילה)
2 כפות קקאו
2 תמרי מג׳הול מגולענים
כוס וחצי מים

אופן ההכנה:

  1. הכניסו את כל מרכיבי השוקו לבלנדר, בלנדרו היטב במשך 2-3 דקות עד שהשוקו חלק.
  2. תשתו בהנאה רבה ותשאירו לילדים קצת. זה שלהם!

הערות:

-אם יש לכם בבית בלנדר עוצמתי- אין צורך להשרות את הקשיו.
-כאן במתכון יש קקאו נא, אורגני סחר הוגן אבל כל קקאו טבעי יעבוד, רק לא ממותק.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת הכי קרמי שיש

זוכרים את המתכון לריזוטו פתיתים ופטריות? אז לא כזה. הפעם עשיתי ריזוטו דלעת אמיתי כמו שריזוטו אמור להיות. יודעים מה? קבלו ריזוטו כתום. בתיאבון

קציצות ואורז בסיר אחד

קציצות ואורז בסיר אחד

היה לי גם מצב רוח דרעק בבוקר אז יצאתי לגינה להכין קציצות, כי יש כבר לרגע בבקרים אווירה של סתיו. גיליתי שנגמר הגז במטבח חוץ

בוריקיטס

בוריקיטס של תמרה אהרוני

כל שבוע אני הולך לארח במטבח של הבית שלנו חבר/ה שיגיעו לבשל ולאפות עם הילדים, ויתנו כמה טיפים על שילוב ילדים במטבח. האורחת הראשונה שלי

3 תגובות

  1. היי, האם במגיעים למרקם חלק לגמרי, הקשיו לא משאיר מרקם גרגירי?

    1. היי אינה, התוצאה היא שוקו במרקם חלק לגמרי, בלי גרגרים 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)