קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

קציצות פרגית וגזר אלו הקציצות הכי מבוקשות, ואם אני לא טועה גם המנה שהכי הרבה פעמים ביקשתם מתכון שלה. אז אחת ולתמיד הנה מתכון מופלא לקציצות פשוטות, עסיסיות, טעימות וממכרות. במידה ואתם או ילדיכם רגישים לביצים ניתן להעיף את הביצה מהמתכון הזה ללא בעיה, אני פשוט אוהב לתקוע כמה שיותר ביצים בכל מנה. ברמת הגיוונים ניתן להוסיף קישוא ותפו״א מגוררים וסחוטים, אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או טחונה, ניתן לתבל בפפריקה או כורכום או כמון וזה יהיה נהדר. זו הגרסא הבסיסית ובעיניי הכי שווה שיש.

קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

מצרכים:

1 קילו בשר פרגית טרי טחון
2 ביצים מידה לארג׳
1 בצל לבן גדול קלוף, מגורר וסחוט היטב
2 גזרים קלופים ומגוררים הכי דק
4 כפות שמן זית
מלח הימלאיה (או כל מלח שבא לכם)

אופן הכנה:

מערבבים הכל יחד. אם לא ממהרים (ואני בעד תמיד שתחיו בנחת) תנו למסה לשבת שעה במקרר. במידה ולחוצים: זה הזמן לקצצ בגודל האהוב עליכם.
מטגנים את הקציצות בשמן זית שתי דק מכל צד. אם רוצים ניתן לצלות בתנור שחומם מראש ל210 מעלות למשך 10 דק בערך

בתאבון ❤️

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת חצילים ובשר

עוגת חצילים, בשר, אורז ופיסטוקים

החלטתי להכין היום עוגת חצילים, בשר, אורז ופיסטוקים (בלי האורז זה מתכון קיטוגני לחלוטין) הילדים עפים על המנה הזו, היא מעולה עם סלט עגבניות לידה

בויוס תרד וריקוטה

בויוס תרד וריקוטה לצד סלט פרשי

מנה שנמצאת אצלנו בכל יום שבת- פק״ל. בויוס תרד וריקוטה שתתענגו על כל ביס ממנו. מגישים לצד סלט פרשי שלא תגידו שאני מביא לכם רק בצקים. בתיאבון 🙂

פשטידת קישואים

פשטידת בטטות

קבלו את המתכון לפשטידת בטטות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)