קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

קציצות פרגית וגזר אלו הקציצות הכי מבוקשות, ואם אני לא טועה גם המנה שהכי הרבה פעמים ביקשתם מתכון שלה. אז אחת ולתמיד הנה מתכון מופלא לקציצות פשוטות, עסיסיות, טעימות וממכרות. במידה ואתם או ילדיכם רגישים לביצים ניתן להעיף את הביצה מהמתכון הזה ללא בעיה, אני פשוט אוהב לתקוע כמה שיותר ביצים בכל מנה. ברמת הגיוונים ניתן להוסיף קישוא ותפו״א מגוררים וסחוטים, אפשר להוסיף פטרוזיליה קצוצה או טחונה, ניתן לתבל בפפריקה או כורכום או כמון וזה יהיה נהדר. זו הגרסא הבסיסית ובעיניי הכי שווה שיש.

קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

קציצות פרגית וגזר ללא גלוטן

מצרכים:

1 קילו בשר פרגית טרי טחון
2 ביצים מידה לארג׳
1 בצל לבן גדול קלוף, מגורר וסחוט היטב
2 גזרים קלופים ומגוררים הכי דק
4 כפות שמן זית
מלח הימלאיה (או כל מלח שבא לכם)

אופן הכנה:

מערבבים הכל יחד. אם לא ממהרים (ואני בעד תמיד שתחיו בנחת) תנו למסה לשבת שעה במקרר. במידה ולחוצים: זה הזמן לקצצ בגודל האהוב עליכם.
מטגנים את הקציצות בשמן זית שתי דק מכל צד. אם רוצים ניתן לצלות בתנור שחומם מראש ל210 מעלות למשך 10 דק בערך

בתאבון ❤️

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סינבון קינמון

סינבון קינמון של עדיקוש

שמרים הם החיים. אין בעולם על ריח של מאפה שמרים טרי שיצא הרגע מהתנור. ביחוד אם הוא מגיע גם עם ניחוחות חמאה חמה, סוכר וקינמון

עוף בקשיו

עוף בקשיו

איכשהו, לא משנה מה אני עושה, אין לי מספיק זמן. כל מוצ"ש אני יושב מול היומן. כותב, בודק, מוחק, מסדר, מסדר מחדש ואחרי חצי שעה

לזניה עדשים

לזניה עדשים צמחונית

כולם אוהבים לזניה. איך אפשר שלא? שכבות פסטה דקיקות ששוחות ברוטב עגבניות, ומעליהן קרם בשמל שלוקח דקה להכין וכמובן, כמעט שכחתי מוצרלה שנמתחת לשמיים. אה,

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)