פתיתים אדומים

פתיתים אדומים הכי טעימים שיש בעולם. סמכו עלי.

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

מצרכים:
1 בצל סגול פרוס דק
5 שיני שום פרוסות
1 חבילה רסק עגבניות
1 כוס קרם עגבניות שרי ביתי
1 כוס מים רותחים
1.5 כוס פתיתים עגולים
מלח, פלפל
(סוכר אם צריך)

אופן ההכנה:
במחבת מטגנים בצל ושום. מוסיפים רסק עגבניות, קרם שרי, פתיתים, מים רותחים. רתיחה. מנמיכים אש למינימום. טועמים ומתקנים תיבול במידה וצריך.
מי שאוהב אני ממליץ להוסיף 2 פלפלים חריפים מטוגנים וקצוצים.

זהו.

בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים ברוטב רימונים

בכל יוון אכלנו בלי סוף ממולאים: עלי גפן וכרוב, פרחי קישוא ועגבניות. ממולאים באורז ועשבים ונטולי בשר לחלוטין. שירנקה התאהבה בקונספט הצמחוני והמרענן וביקשה שנכין

קציצות גבינה

קציצות גבינה ושיבולת שועל

קציצות גבינה ושיבולת שועל הכי קלות, הכי טעימות. הכי מהירות. נשבע לכם, תקשיבו לי, הן מתאימות כל יום. אל תחכו לשבועות. חג שמח ❤️ מצרכים:

גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

5 תגובות

  1. מצטרף לשאלה קרם שרי בייתי, מתכון?
    לצלות שרי? לטחון ולסנן?
    תודה ,
    דודי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)