פתיתים אדומים

פתיתים אדומים הכי טעימים שיש בעולם. סמכו עלי.

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

מצרכים:
1 בצל סגול פרוס דק
5 שיני שום פרוסות
1 חבילה רסק עגבניות
1 כוס קרם עגבניות שרי ביתי
1 כוס מים רותחים
1.5 כוס פתיתים עגולים
מלח, פלפל
(סוכר אם צריך)

אופן ההכנה:
במחבת מטגנים בצל ושום. מוסיפים רסק עגבניות, קרם שרי, פתיתים, מים רותחים. רתיחה. מנמיכים אש למינימום. טועמים ומתקנים תיבול במידה וצריך.
מי שאוהב אני ממליץ להוסיף 2 פלפלים חריפים מטוגנים וקצוצים.

זהו.

בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

אסאדו

אסאדו מפורק משלושה מרכיבים

לפני שנתיים וחצי החלטתי להתחיל לעבוד מהבית. זה החל שנה קודם. במקום עשרה ימים של עבודה בשבוע התחלתי להגיע מהמושב לעיר פעמיים שלוש בשבוע בלבד.

אסקרגו בפריז

לפני 15 שנה נקלעתי בטעות להוטל קוסט בפריז. זה היה בשבוע האופנה והלובי היה גדוש צלמים, דוגמניות, סמים והזיות מהלכות. הייתי צעיר ונרגש ודי תמים,

הקדמנו את פורים

בשנה שבה נכדים כמעט ולא ראו את סבא וסבתא שלהם מעבר לזום, הכי מתבקש זה להפוך את מון וריי לסבא וסבתא בעצמם. ולפניכם התוצאה, כנראה

5 תגובות

  1. מצטרף לשאלה קרם שרי בייתי, מתכון?
    לצלות שרי? לטחון ולסנן?
    תודה ,
    דודי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)