פתיתים אדומים

פתיתים אדומים הכי טעימים שיש בעולם. סמכו עלי.

פתיתים אדומים

פתיתים אדומים

מצרכים:
1 בצל סגול פרוס דק
5 שיני שום פרוסות
1 חבילה רסק עגבניות
1 כוס קרם עגבניות שרי ביתי
1 כוס מים רותחים
1.5 כוס פתיתים עגולים
מלח, פלפל
(סוכר אם צריך)

אופן ההכנה:
במחבת מטגנים בצל ושום. מוסיפים רסק עגבניות, קרם שרי, פתיתים, מים רותחים. רתיחה. מנמיכים אש למינימום. טועמים ומתקנים תיבול במידה וצריך.
מי שאוהב אני ממליץ להוסיף 2 פלפלים חריפים מטוגנים וקצוצים.

זהו.

בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

זיתים כבושים

זיתים כבושים

כשאורי הגיע לפני שבועיים בערך לבשנו שנינו, מבלי שתיאמנו, את אותה החולצה. דיברנו על השבעה באוקטובר, על המלחמה, חטופים והמצב האיום בצפון. עשר דקות אחרי

מלפוף ממולא בשר

מלפוף ממולא בשר

כל שנה כשמתחילה עונת המלפוף אני מתמלא רגש עז. יש משהו בכרוב הענק הזה שממש מוביל אותי לתוך המטבח. שנה שעברה הכנתי את המלפוף השלם

קבב ממולא חציל קלוי

קבב ממולא חציל קלוי

הכנתי לכם קבב ממולא בחצילים אבל למעשה הקטע פה זה בכלל ״הסינייה״: קבב וירקות עטופים בטחינה ונצלים יחד בחום של הגריל אין טעים מזה. קבב

5 תגובות

  1. מצטרף לשאלה קרם שרי בייתי, מתכון?
    לצלות שרי? לטחון ולסנן?
    תודה ,
    דודי

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)