פסטה אדומה משלושה מרכיבים בלבד

לא מזמן הראיתי לכם מתכון לפסטה תרד משני מרכיבים, וזה הזמן ללמוד להכין פסטה אדומה משלושה מרכיבים ב ל ב ד!
קמח, מתבל עגבניות של היינץ ורוטב עגבניות חלק. זהו.
מתקבל בצק אדום, נוח לעבודה, קל לבישול וטעים בקטע אחר.

אצלנו בבית פסטה אדומה מככבת והילדים עפים עליה ברמות (וגם עוזרים בהכנה שלה). זו הגרסא הכי מהממת שיש לספגטי אדום שמגישים בדר״כ בימי שישי ליד השניצל:)

והנה ממש בשבילכםן המתכון.

פסטה אדומה

פסטה אדומה משלושה מרכיבים בלבד

מצרכים:

500 גר קמח לפסטה
כוס וחצי רוטב עגבניות
1/2 כוס קטשופ
מעט מלח

אופן הכנה:

פשוט מערבבים ולשים הכל לקבלת בצק. עוטפים בניילון ונותנים לו לנוח חצי שעה.
מרדדים את הבצק ועושים איזה מורה שבא לכם. אפשר גם לרדד ולחתוך ידנית במידה ואין לכם מכונת פסטה.

רוטב:
שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1 כפית פפריקה
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
1 כוס רוטב עגבניות חלק
מלח ופלפל

אופן הכנה:

במחבת עם שמן זית מטגנים שום להזהבה ומוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים היטב ומבשלים חמש דק. מוסיפים 1/4 כוס ממי בישול הפסטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומצפים את כולה ברוטב.

הפסטה מושלמת ממש ככה ואם בא לכם כמוני תוסיפו כמה שניצלים ואתם בגן עדן

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ'יפוטלה הן תמונת הפרופיל של חיי בגיל 21. זרוק וחופשי ומאושר על החוף בטולום. אפס דאגות. בערב ניגשתי לאחד מדוכני האוכל ליד החוף

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

עוגיות חמאה ריישי וקורדיספס

בשנה האחרונה אנחנו צורכים ריישי וקורדיספס של ברא. פטריות הפכו (סוף סוף ובצדק) לכוח על שעוזר לנו לשמור על עצמינו: פיזית ומנטלית. יש לפטריות הללו

14.05.2020

אתחיל מהסוף: בשבת בצהריים אני אפר את החוק ואפתח את המרפסת של סוסו דיזינגוף. ממשלת ישראל מוזמנת לחפש אותי. חופי הים מפוצצים. איקאה וגני הילדים.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)