לא מזמן הראיתי לכם מתכון לפסטה תרד משני מרכיבים, וזה הזמן ללמוד להכין פסטה אדומה משלושה מרכיבים ב ל ב ד!
קמח, מתבל עגבניות של היינץ ורוטב עגבניות חלק. זהו.
מתקבל בצק אדום, נוח לעבודה, קל לבישול וטעים בקטע אחר.
אצלנו בבית פסטה אדומה מככבת והילדים עפים עליה ברמות (וגם עוזרים בהכנה שלה). זו הגרסא הכי מהממת שיש לספגטי אדום שמגישים בדר״כ בימי שישי ליד השניצל:)
והנה ממש בשבילכםן המתכון.
פסטה אדומה משלושה מרכיבים בלבד
מצרכים:
500 גר קמח לפסטה
כוס וחצי רוטב עגבניות
1/2 כוס קטשופ
מעט מלח
אופן הכנה:
פשוט מערבבים ולשים הכל לקבלת בצק. עוטפים בניילון ונותנים לו לנוח חצי שעה.
מרדדים את הבצק ועושים איזה מורה שבא לכם. אפשר גם לרדד ולחתוך ידנית במידה ואין לכם מכונת פסטה.
רוטב:
שמן זית
4 שיני שום פרוסות
1 כפית פפריקה
1 חבילה קטנה רסק עגבניות
1 כוס רוטב עגבניות חלק
מלח ופלפל
אופן הכנה:
במחבת עם שמן זית מטגנים שום להזהבה ומוסיפים את שאר המצרכים. מערבבים היטב ומבשלים חמש דק. מוסיפים 1/4 כוס ממי בישול הפסטה ומביאים לרתיחה. מוסיפים את הפסטה ומצפים את כולה ברוטב.
הפסטה מושלמת ממש ככה ואם בא לכם כמוני תוסיפו כמה שניצלים ואתם בגן עדן