אסאדו מפורק משלושה מרכיבים

לפני שנתיים וחצי החלטתי להתחיל לעבוד מהבית. זה החל שנה קודם. במקום עשרה ימים של עבודה בשבוע התחלתי להגיע מהמושב לעיר פעמיים שלוש בשבוע בלבד. את שאר הדברים כבר אעשה מהבית. הימים חלפו, העבודה מהבית הפכה לחלק בלתי נפרד מהחיים שלי, ואני מוצא את עצמי מבלה לא מעט בחדר העבודה בבית ובמטבח בבית.
האמת, שקרה דבר נוסף. אני כבר לא יוצא. לא יוצא בכלל, בטח לא בהשוואה למה שהיינו רגילים פעם, אבל גם בהשוואה לנזיר טיבטי. אני נהנה להיות בבית.
אני לא אריק אינשטיין שהסתדר עם התה והספרים הישנים בבית שלו, אבל אני חייב להודות שזה ממכר.
זה אולי נשמע עצוב אבל אני מנהל לפחות חמש פגישות ביום עם מיטב האנשים בארץ – בזום. אני שולח תדריכים, צילומים ושאר ירקות במייל.
למדתי לעבוד עם גוגל דוקס ובאופן כללי אני מתמחה במציאת פתרונות אפקטיביים למנוע את יציאתי מהבית.
ולא, לא חסר לי העולם הישן. לא חסרים לי הקראחנות והבילויים.
לא חסר לי הסרוויס שכל כך אהבתי.
אני לא חושב שזה בגלל שהזדקנתי, כי יש זקנים ממני שעדיין מאוהבים בכל מה שציינתי.
אני מניח שפשוט השתניתי.
סדרי העדיפויות.
היכולת להכיל את העולם.
בימים שהעבודה מעט רגועה, במקום להילחץ אני בוחר לבשל שוב. גם אם המקרר מלא באוכל, ויש לילדים בופה עצום לבחירתם.
זה סוג של ריפוי בעיסוק.
השתקת השדים שרוקדים אצלי בראש ובנשמה.

ומכיוון שאנחנו לא ממש נפגשים במציאות בזמן הקרוב, אשמח ממש אם תשתפו אותי מה אתם עושים כדי להירגע בימים רגועים או טרופים. מה מפיג אצלכם את המחשבות?

אסאדו

אסאדו מפורק משלושה מרכיבים

מצרכים:
1/2 כוס שמן זית
8 בצלים לבנים פרוסים
6 שום פנינה (אם אין אפשר 15 שיני שום רגילות)
2 קילו שפונדרה על העצם (אפשר כגוש שלום או קוביות כמו בסרטון).
מלח גס
פלפל שחור

אופן הכנה:
תנור על 150 מעלות
צורבים בשר בשמן חם.
מעבירים לצלחת.
מכניסים לסיר בצל ושום. להבה בינונית 10 דק תוך כדי ערבוב.
מנמיכים להבה ומאדים הכל עד השחמה כחצי שעה בערך.
מחזירים בשר לסיר.
ז ה ו. מכסים היטב ולתנור ל4-5 שעות.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

חמין מקרוני עם פרגיות

חמין מקרוני עם פרגיות

כבר כמה ימים מבטיחים לי שהולכת להיות סופה, וחוץ מזרזיף טיפשי לא היה דבר. אתמול יצאתי עם ריי לצעוק לעננים לגשם והסברתי לו על חוני

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

פסטיצ׳יו סלק וגבינות

מאפי הפסטה הם הזדמנות נפלאה להשתמש בשאריות של פסטה, קצוות של גבינות וירקות צלויים בסגנון אנטיפסטי. לכן כמות הפסטה במתכון, סוג הגבינות ואפילו הסלק –

דפי אורז במילוי ירקות

קבלו את המתכון לדפי אורז במילוי ירקות מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)