קבלו פסטה תרד משני מרכיבים בלבד.
מצרכים:
100 גרם תרד נקי, שטוף, מיובש היטב
200 גר קמח לפסטה
מלח
אופן הכנה:
טוחנים את המרכיבים במעבד מזון בערך 2 דק לקבלת בצק. תייבשו את התרד היטב כדי שהבצק לא יצא רטוב מדי.
מי שבא לו שיעביר את הבצק במכונת פסטה ויכין ליצמו פטוצ׳יני מהמם, ומי שמתעצל שיכין ״פסטת מספריים״ כמו בסרטון.
ילכו עם המנה הזאת מיליון רטבים נפלאים. אני הכי אוהב שמן זית, שום, פלפל שאטה, פרמזן. שירנקה העדיפה ברוטב שמנת פסטו שמורכב מכף פסטו, 100 גר שמנת מתוקה, מלח ופלפל.
לכו לבשל❤️