סלט תפוחי אדמה רוסי

הלו, יש כאן רוסים בקהל?

אני חייב להודות רגע.
זה נכון שיש כמה מטבחים שהם קונצנזוס.
המטבח המרוקאי, התאילנדי, הצרפתי, האיטלקי (ועוד כמה, אל תקחו את זה אישית).
אבל תאמינו לי,
יש כמה דברים שיצאו מהמטבח הרוסי שהם לא דבר שכדאי לפספס.

וניחשתם נכון.
סלט תפוחי אדמה הוא לגמרי, אבל לגמררריייי אחד מהם.
ואם הוא בכלל מנה שאפשר לאכול בפסח,
הוו אז מה טוב. ממילא צריך לחפש בנרות דברים כשרים טעימים שהם לא מצה עם נוטלה.
לא שאני מתנגד למצה עם נוטלה.
אבל הבנתם.

אחרי שאתם מכינים ויושבים לזלול, צלמו ושתפו אותי באינסטגרם!

צילום: סופגי

סלט תפוחי אדמה רוסי

מרכיבים:

5 תפוחי אדמה בינוניים
3 גזרים קלופים
6 כפות מיונז
5 ביצים קשות
כוס אפונה קפואה
10 יח׳ פול טרי
מלח לפי הטעם
פלפל שחור גרוס לפי הטעם

אופן ההכנה:

  1. מבשלים את תפוחי האדמה בקליפתם במים עד שהם מתרככים, מצננים, מקלפים וחותכים לקוביות גסות.
  2. כעת מבשלים את הגזרים השלמים עד שהם מתרככים, גם אותם מצננים וחותכים גס.
  3. חותכים את הביצים הקשות לחתיכות גסות ומניחים בקערה.
  4. מניחים את כל המרכיבים בקערה, מתבלים לפי הטעם והנה לכם הסלט מוכן. 
סלט תפוחי אדמה
צילום: סופגי

לעוד מגוון סלטים, לחצו כאן 🙂

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

שפונדרה

שפונדרה

בחודשים האחרונים אני חוקר את ״תנועת ההאטה״. לפני זמן מה מצאתי את עצמי מאיץ בילדים להתלבש מהר בבוקר כדי לסיים את הטרפת של הבוקר, להעיף

קוגל תפוחי אדמה

קוגל תפוחי אדמה

שביקשו ממני להכין לביבות מעניינות היה גשם זלעפות בחוץ. לרגע הרגשתי בחורף אירופאי. בלי להתבלבל ויתרתי על הלביבה המסורתית והחלטתי לאחד אותה עם אחיה הקרוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)