פטריות מוקרמות בטחינה

פטריות מוקרמות בטחינה

מרכיבים:

500 גרם פטריות שמפיניון פרוסות דק
2 בצלים קצוצים
1-2 כפות שמן זית
3 שיני שום פרוסות
מלח ופלפל שחור

לטחינה
1 כוס (250 מ״ל) טחינה גולמית
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות מיץ לימון מסונן
מלח
מים

אופן ההכנה:

  1. להכנת הרוטב- מערבבים את כל חומרי הטחינה, מוסיפים מים לקבלת הסמיכות הרצוייה. מעבירים למקרר.
  2. להכנת הפטריות- מטגנים את הבצלים עד שהזהיבו, מוסיפים את פרוסות השום ואת הפטריות ומקפיצים כ2 דקות.
  3. מעבירים לכלים אישיים חסיני חום. יוצקים מעל את רוטב הטחינה.
  4. אופים כ-10 דקות בתנור שחומם מראש לחום בינוני (180 מעלות) עד שהטחינה הזהיבה.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת שיש בחושה

עוגת שיש בחושה עם שני צבעים

עוגת שיש בחושה בשני צבעים שהכי קל להכין! תבנית אינגליש קייק גבוהה ואתם מסודרים. אני כבר הכנתי לי קפה ופרוסת עוגה, מה איתכם? עוגת שיש

אושפלאו

אושפלאו מושלם ובקלי קלות

אושפלאו מושלם ובאמת שבקלי קלות! הכי כיף להכין אושפלאו לכל המשפחה ביום שישי ובמיוחד בחורף! אושפלאו מושלם ובקלי קלות מצרכים: 3 כוסות אורז מושרה במים

מוקפץ עם חזה אווז מעושן

מוקפץ עם חזה אווז מעושן

אתם כבר יודעים על אהבתי לחזה אווז מעושן, שנעדר מהמדפים לתקופה, אבל למזלי חזר עכשיו בכל הכוח, אז אני מבטיח לכם שאתם הולכים לראות לא

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)