התחילו התותים. חייב עוגה. חייב.
עוגת תותים, קצפת וג׳לי
מצרכים לקוטר תבנית 26:
לטורט
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח תופח
לציפוי
2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג
30 תותים פרוסים לעיגולים
מעט סוכר לבזיקה
אופן ההכנה:
מקציפים ביצים וסוכר (בסרטון אנחנו מפרידים כי רציתי שמון תתאמן על הפרדה, לא באמת חייב את כל התהליך)
מזליפים שמן תוך הקצפה ומוסיפים קמח תופח מנופה בהרדגה.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים חצי שעה.
מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט.
משרים תותים בסוכר.
כשהעוגה יוצאת מהתנור מצננים אותה, מיישרים מעט את התקרה ומצפים בקצפת. מסדרים מעל את התותים.
מכינים ג׳לי תות לפי ההוראות בקופסא ויוצקים מעל העוגה. שעה במקרר והיא מוכנה