עוגת תותים, קצפת וג׳לי

התחילו התותים. חייב עוגה. חייב.

עוגת תותים, קצפת וג׳לי

עוגת תותים, קצפת וג׳לי

מצרכים לקוטר תבנית 26:

לטורט
3 ביצים
1 כוס סוכר
1 כפית סוכר וניל
1/2 כוס שמן
1 כוס קמח תופח

לציפוי
2 מיכל שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 חבילה אינסטנט פודינג

30 תותים פרוסים לעיגולים
מעט סוכר לבזיקה

אופן ההכנה:

מקציפים ביצים וסוכר (בסרטון אנחנו מפרידים כי רציתי שמון תתאמן על הפרדה, לא באמת חייב את כל התהליך)
מזליפים שמן תוך הקצפה ומוסיפים קמח תופח מנופה בהרדגה.
יוצקים את הבלילה לתבנית משומנת ואופים חצי שעה.

מקציפים שמנת, חלב ואינסטנט.

משרים תותים בסוכר.

כשהעוגה יוצאת מהתנור מצננים אותה, מיישרים מעט את התקרה ומצפים בקצפת. מסדרים מעל את התותים.

מכינים ג׳לי תות לפי ההוראות בקופסא ויוצקים מעל העוגה. שעה במקרר והיא מוכנה

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בוריקה שוק הכרמל

בוריקה שוק הכרמל 

אחד מיני מאכלים שישראלים פשוט מתים עליהם. בוריקה! והדוכן בשוק הכרמל שאני לא יודע איך- אבל מכין בוריקה טעימה למדי. חייבים לנסות את זה בבית.

ריגטוני שפונדרה בבישול ארוך

ריגטוני שפונדרה בבישול ארוך

בלילה ארוך של הכנות בחדר האוכל, נולדה הפסטה הזו: ריגטוני עם בשר שפונדרה עמוק בבישול ארוך. טעמים כה נפלאים שכל שנותר הוא למזוג כוס יין ולאכול.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)