שוב הוא לא צחק

אחרי עוד ארוחה מצויינת בפרנצ'י בפריז ניגשתי לשף המסעדה, גרגורי מרשאן, להחמיא לו על הטעמים, היצירתיות והסטייל הבלתי נגמר של שני המקומות שלו (מסעדה ומולה יש את הבר יין ויש גם בצד סניף טו גו).
מרשאן מצדו חייך חיוך נבוך ואמר ששמע על הסצינה הקולינרית בישראל והבטיח לבקר.

שאלתי אותו מה סוד הקסם שלו, האם הכמות העצומה של הלקוחות באה אך ורק בגלל האוכל הטעים? התשובה שלו הייתה זהה לתשובה של מריו בטאלי כששאלתי אותו את אותה השאלה בניו יורק: "אוכל טעים זה מובן מאליו, אם הוא לא טעים תסגור מיד.
״מה שחשוב זה הערך הנוסף: סיפור מעניין, סטייל, חיוך ללקוח או כל דבר אחר שאתה טוב בו.״
רציתי לרדת עליו או לספר לו בדיחה כושלת כדי שאוכל לסיים את הפוסט הזה באמירה הקבועה שלי: "לא צחק",
אבל היה לי פיפי ובדיוק נגמר התור לשירותים הכה קטנים במסעדה שלו. אז אמרתי לו שתודה לאל נגמר התור ואני טס לשירותים ושהשירותים פיצים ושאני חושש שבטעות אטבע באסלה בגלל הצפיפות.
לא צחק.

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

אסאדו

אסאדו מפורק משלושה מרכיבים

לפני שנתיים וחצי החלטתי להתחיל לעבוד מהבית. זה החל שנה קודם. במקום עשרה ימים של עבודה בשבוע התחלתי להגיע מהמושב לעיר פעמיים שלוש בשבוע בלבד.

פשטידת פסטה

פשטידת פסטה

אין לי מושג למה פשטידת פסטה קיבלה דימוי שלילי, ואין לי מושג למה תמיד זה מופיע בתפריט של מסיבת רווקות, דבר אחד אני כן יודע:

גרבלקס סלמון

גרבלקס סלמון וסלק

ייבוש דג במלח היא שיטת השימור העתיקה בעולם, והמוצלחת ביותר. כל מה שצריך זה דג טרי ומלח, שכן מלח (וסוכר שהתווסף בהמשך לאיזון המליחות) הם

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)