פשטידה משאריות פסטה

פתחתי את המקרר לראות מה מתחבא בכלי אחסון הייעודים. גיליתי קערת ספגטי שנשארה במקרר מאתמול (הכנו בולונז פצצה). גבינות בחרתי ממה שהיה: שמנת חמוצה, קוטג וקצת ריקוטה אבל אפשר לגוון חופשי ולפי המלאי במקרר.

פשטידה משאריות פסטה

פשטידה משאריות פסטה

מצרכים:

בערך 3 כוסות פסטה מבושלת מכל סוג
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע קוטג
2 כפות ריקוטה
מלח ופלפל

לבשמל:
1 כף קמח
1 כף חמאה
1 כוס חלב
מלח

לסיום:
גבינה מגוררת (העמק, פרמזן, מוצרלה יבשה, גאודה. קיצר: מה שיש)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים גבינות ופסטה.
בסיר קטנה שמים חמאה וקמח ומערבבים עד שהכל נמס. מוסיפים חלב ומבשלים עד הסמכה (מסננים במידת הצורך)
יוצקים את הבשמל על הפסטה עם הגבינות
מפזרים גבינה מגוררת ואופים 40 דקות

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

לאבנה ביתית

לאבנה ביתית

3 מוצרים, 6 שעות ולאבנה צחורה אחת, שתכינו בעצמכם ותגישו לשולחן החג בגאווה גדולה. המאכל הדרוזי הראשון שאנחנו מכירים כילדים הוא לאבנה. הגבינה הטעימה והחמצמצה,

מג׳דרה קוסקוס

מג׳דרה קוסקוס

אני מת על מג׳דרת אורז וגם על כזו שעשוייה מבורגול אבל למג׳דרה קוסקוס יש לי פינה חמה בלב. מנה אייקונית שהיינו מכינים בפודארט, מנה שנמצאת

עוף ממולא באורז ופטריות

עוף ממולא באורז ופטריות

בגיל 14 חזרתי מאישפוז בסורוקה הביתה מפוצץ בסטרואידים. מעבר לזה שסטרואידים הם מכת מוות לעצמות שלנו ולשאר הגוף בערך הם גם מעוררי רעב קיצוני. כל

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)