פשטידה משאריות פסטה

פתחתי את המקרר לראות מה מתחבא בכלי אחסון הייעודים. גיליתי קערת ספגטי שנשארה במקרר מאתמול (הכנו בולונז פצצה). גבינות בחרתי ממה שהיה: שמנת חמוצה, קוטג וקצת ריקוטה אבל אפשר לגוון חופשי ולפי המלאי במקרר.

פשטידה משאריות פסטה

פשטידה משאריות פסטה

מצרכים:

בערך 3 כוסות פסטה מבושלת מכל סוג
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע קוטג
2 כפות ריקוטה
מלח ופלפל

לבשמל:
1 כף קמח
1 כף חמאה
1 כוס חלב
מלח

לסיום:
גבינה מגוררת (העמק, פרמזן, מוצרלה יבשה, גאודה. קיצר: מה שיש)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים גבינות ופסטה.
בסיר קטנה שמים חמאה וקמח ומערבבים עד שהכל נמס. מוסיפים חלב ומבשלים עד הסמכה (מסננים במידת הצורך)
יוצקים את הבשמל על הפסטה עם הגבינות
מפזרים גבינה מגוררת ואופים 40 דקות

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

המבורגר קטוגני בלחמניה

המבורגר קטוגני בלחמניה

אם מישהו היה אומר לי אי אז בשנת 2017 כשהייתי שיכור בשדרות רוטשילד בארבע בבוקר צופה בתור משתרך של אנשים שכמהים להמבורגר של סוסו אנד

סלמון צרוב

סלמון צרוב עם טחינה יפנית

ריי לא מאה, אז הוא איתנו בבית, גם הבנות היו חצי יום. יום ראשון הוא בדר״כ יום שאנחנו, שירנקה ואני, פותחים בפגישת חברות-עבודה; עוברים על

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)