פשטידה משאריות פסטה

פתחתי את המקרר לראות מה מתחבא בכלי אחסון הייעודים. גיליתי קערת ספגטי שנשארה במקרר מאתמול (הכנו בולונז פצצה). גבינות בחרתי ממה שהיה: שמנת חמוצה, קוטג וקצת ריקוטה אבל אפשר לגוון חופשי ולפי המלאי במקרר.

פשטידה משאריות פסטה

פשטידה משאריות פסטה

מצרכים:

בערך 3 כוסות פסטה מבושלת מכל סוג
1 גביע שמנת חמוצה
1 גביע קוטג
2 כפות ריקוטה
מלח ופלפל

לבשמל:
1 כף קמח
1 כף חמאה
1 כוס חלב
מלח

לסיום:
גבינה מגוררת (העמק, פרמזן, מוצרלה יבשה, גאודה. קיצר: מה שיש)

אופן הכנה:

מחממים תנור ל200 מעלות
מערבבים גבינות ופסטה.
בסיר קטנה שמים חמאה וקמח ומערבבים עד שהכל נמס. מוסיפים חלב ומבשלים עד הסמכה (מסננים במידת הצורך)
יוצקים את הבשמל על הפסטה עם הגבינות
מפזרים גבינה מגוררת ואופים 40 דקות

 

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז

עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז

כרוב ממולא זה אחד הדברים, אבל במידה ולא בסבלנות שלכם לגלגל, קבלו פתרון קליל: עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז. מצרכים: 1 ראש כרוב ירוק מילוי:

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ׳יפוטלה

לביבות תירס וצ'יפוטלה הן תמונת הפרופיל של חיי בגיל 21. זרוק וחופשי ומאושר על החוף בטולום. אפס דאגות. בערב ניגשתי לאחד מדוכני האוכל ליד החוף

אוסובוקו עגל

אוסובוקו עגל עם קניידלך

מנה מושלמת לפסח שמשלבת את האוכל שכולנו אוהבים לנשנש – קניידלך! אז קבלו מתכון שמבשלים בבישול ארוך בסיר אחד – אוסובוקו עגל עם קניידלך!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)