פסטה בולונז שכולם אוהבים

הגרסה של הראגו המקורי שהגיע מבולוניה שבאיטליה שונה ביותר מהבולונז שאנחנו מכירים.
הגרסה שלנו היא, אפעס, אמריקאית, אבל באותה הנשימה היא טעימה בקטע אחר, אהובה על כולם – ילדים ומבוגרים כאחד.

קבלו מתכון שטס אצלנו בבית – פסטה בולונז!

פסטה בולונז

פסטה בולונז

מצרכים:
שמן זית
1 בצל סגול
1 גזר
3 שיני שום
5 ענפי סלרי
400 גר בקר טחון
1 כף גדושה רבק עגבניות
1 פחית שימורים עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מטגנים בשמן זית את הירקות. מוציאים מהמחבת ומוסיפים בשר וחורכים היטב. מחזירים את הירקות ומוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים עד שהמים כמעט נעלמים. מוסיפים רסק ועגבניות מרוסקות. מתבלים ומערבבים.
מבשלים 45 דק על אש קטנה.
מוסיפים פסטה שאתם אוהבים, מעט מנוזלי הבישול ששמרתם

ומערבבים.
בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

סלט ירוק ברוטב אבוקדו וקוטג

סלט ירוק ברוטב אבוקדו וקוטג'

הייתי אחרי אימון ומת מרעב, אז התחלתי לחטט במדפים לדעת מה ישמש אותי היום לארוחת צהריים, וזה בערך כמו להיכנס לסופר כשרעבים או לשבת מול

ממולאים צמחוניים

ממולאים צמחוניים ברוטב רימונים

בכל יוון אכלנו בלי סוף ממולאים: עלי גפן וכרוב, פרחי קישוא ועגבניות. ממולאים באורז ועשבים ונטולי בשר לחלוטין. שירנקה התאהבה בקונספט הצמחוני והמרענן וביקשה שנכין

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש

קציצות דגים הכי טעימות שיש בסיר ענק לכל המשפחה. לוקחים פיתה, מעמיסים קציצות דגים בפנים, מעל טחינה ויש ארוחה מדהימה. קציצות דגים הכי טעימות שיש

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)