פסטה בולונז שכולם אוהבים

הגרסה של הראגו המקורי שהגיע מבולוניה שבאיטליה שונה ביותר מהבולונז שאנחנו מכירים.
הגרסה שלנו היא, אפעס, אמריקאית, אבל באותה הנשימה היא טעימה בקטע אחר, אהובה על כולם – ילדים ומבוגרים כאחד.

קבלו מתכון שטס אצלנו בבית – פסטה בולונז!

פסטה בולונז

פסטה בולונז

מצרכים:
שמן זית
1 בצל סגול
1 גזר
3 שיני שום
5 ענפי סלרי
400 גר בקר טחון
1 כף גדושה רבק עגבניות
1 פחית שימורים עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מטגנים בשמן זית את הירקות. מוציאים מהמחבת ומוסיפים בשר וחורכים היטב. מחזירים את הירקות ומוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים עד שהמים כמעט נעלמים. מוסיפים רסק ועגבניות מרוסקות. מתבלים ומערבבים.
מבשלים 45 דק על אש קטנה.
מוסיפים פסטה שאתם אוהבים, מעט מנוזלי הבישול ששמרתם

ומערבבים.
בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

בורקס בשר ופטריות דל פחמימה

בורקס בשר ופטריות דל פחמימה

חשבתם פעם מה באמת ממלא אתכם מבפנים? מה גורם לכם אושר אמיתי? מתי תהיתם לאחרונה לפני השינה למה בעצם באתם לעולם הזה? האם יש משמעות

קובנה

קובנה

הכנתי לכם מתכון פצצה לסופ"ש הקרוב: קובנה אורגינל מפוצצת חמאה, טעימה בקטע מפחיד וסופר פשוטה להכנה. חשוב שאת הבצק תכינו בלישה איטית, קחו ת׳זמן ותזכרו

כבד קצוץ

כבד קצוץ

סבא מתיתיהו שלי זכרו לברכה היה דמות שהערצתי. אדם צנוע, טוב לב, שקט וכזה שחי כל חייו בגרעון קלורי והליכה מתמדת. כל יום נפתח אצלו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)