פסטה בולונז שכולם אוהבים

הגרסה של הראגו המקורי שהגיע מבולוניה שבאיטליה שונה ביותר מהבולונז שאנחנו מכירים.
הגרסה שלנו היא, אפעס, אמריקאית, אבל באותה הנשימה היא טעימה בקטע אחר, אהובה על כולם – ילדים ומבוגרים כאחד.

קבלו מתכון שטס אצלנו בבית – פסטה בולונז!

פסטה בולונז

פסטה בולונז

מצרכים:
שמן זית
1 בצל סגול
1 גזר
3 שיני שום
5 ענפי סלרי
400 גר בקר טחון
1 כף גדושה רבק עגבניות
1 פחית שימורים עגבניות מרוסקות
1 כפית סוכר
מלח ופלפל

אופן ההכנה:
מטגנים בשמן זית את הירקות. מוציאים מהמחבת ומוסיפים בשר וחורכים היטב. מחזירים את הירקות ומוסיפים כוס מים רותחים. מבשלים עד שהמים כמעט נעלמים. מוסיפים רסק ועגבניות מרוסקות. מתבלים ומערבבים.
מבשלים 45 דק על אש קטנה.
מוסיפים פסטה שאתם אוהבים, מעט מנוזלי הבישול ששמרתם

ומערבבים.
בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

פטריות מוקרמות

פטריות מוקרמות בטחינה

קבלו את המתכון לפטריות מוקרמות בטחינה מתוך הספר שלי ״גם טעים וגם בריא״ שיצא לאור במטרה להנגיש את המטבח לחולי קרוהן ומחלות מעי דלקתיות אחרות.

עוגת כרוב

עוגת כרוב

בשבת ארזתי את הילדים ואת שירנקה והצפנו לציפורי שבגליל התחתון. המטרה: לזרוק אבנים לנחל שזורם כעת במלוא תפארתו. במציאות: רצנו ביער הסמוך, השתוללנו, ליקטנו אספרגוס

פנקייק בננה, קקאו ושיבולת שועל

פנקייק בננה, קקאו ושיבולת שועל

בחיים לא ביקשתי מאחד הילדים שלי ״לתת נשיקה לסבתא״. ז״א, לא רק לסבתא, אלא לכל מבוגר. אני סבלתי ברמות שהכריחו אותי לתת נשיקה בלחי לסיסיליה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)