עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז

כרוב ממולא זה אחד הדברים, אבל במידה ולא בסבלנות שלכם לגלגל, קבלו פתרון קליל: עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז.

עוגת כרוב ממולאת בפרגיות ואורז

מצרכים:

1 ראש כרוב ירוק
מילוי:
2 כוסות אורז לבן
1 קילו עוף טחון (אני משתמש בפרגית)
2 בצלים קצוצים
5 שיני שום פרוסות
1 חבילה רסק עגבניות
1 פחית עגבניות מרוסקות
מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

תנור על 200 מעלות

קוטמים את גזע הכרוב. בסיר גדול עם הרבה מים רותחים חולטים את הכרוב לעשר דק. עלי הכרוב יפרדו בקלות מבלי להקרע.
בסיר מבשלים אורז במים רותחים 7 דק בדיוק. מסננים היטב.
במחבת עם שמן זית מטגנים בצלים ושום. מוסיפים פרגית טחונה. צורבים היטב. מוסיפים רסק עגבניות, עגבניות מרוסקות, מלח ופלפל.
מוסיפים לתערובת הבשר את האורז.
מערבבים היטב.

משמנים בשמן זית תבנית או סיר שמתאים לתנור. מסדרים עלי כרוב בתחתית הסיר, ומעל שמים את תערובת הבשר והאורז. מהדקים היטב. מכסים בעלי כרוב נוספים. מכסים בנייר אפייה ונייר כסף ומכניסים לתנור לשעה.
ב ת א ב ו ן

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Omer Miller (@omermiller)

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קינוחי גבינה אישיים

קינוחי גבינה אישיים

טוב נו, זה באמת מסוג המתכונים האלו, שהם הכי פשוטים אבל עושים רושם מהמם. במיוחד אם יש לכם בבית דובדבנים, פירות יער או אולי איזה

אושפלאו

אושפלאו מושלם ובקלי קלות

אושפלאו מושלם ובאמת שבקלי קלות! הכי כיף להכין אושפלאו לכל המשפחה ביום שישי ובמיוחד בחורף! אושפלאו מושלם ובקלי קלות מצרכים: 3 כוסות אורז מושרה במים

אונטריב מפורק

אונטריב מפורק שתמיד מצליח

באחד הביקורים שלי בברנינג מן, לא זוכר איזה ברן בדיוק, הייתי עם חבר, נסענו על אופניים לעבר האבק לחפש משהו לאכול, פגשנו פתאום בחור נחמד

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)