שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב whatsapp

סלט ביצים קשות

סלט ביצים קשות

מרכיבים:

6 ביצים קשות
1/4 אבוקדו בשל
4 כפות שמן זית
1/4 כפית גרגרי חרדל טחונים
מלח ופלפל שחור גרוס גס

אופן ההכנה:

  1. מגררים גס את הביצים במגרדת גסה לתוך קערה.
  2. קולפים את האבוקדו ומרסקים במזלג, מוסיפים לקערת הביצים.
  3. בקערה קטנה מערבבים את שמן הזית עם התבלינים, מוסיפים לקערה ומערבבים בעדינות עם מזלג.
  4. אפשר להגיש על פרוסות תפוח אדמה מבושל.

 

המתכון מתאים במצבי המחלה הבאים:
(2) לשמירת מחלת קרוהן בשליטה
(4) למצבי היצרות במעי
(5) לחולי צליאק ואי סבילות לגלוטן
(7) אי סבילות ללקטוז
*(6) ללא האבוקדו מתאים גם לתסמונת המעי הרגיש, דלת FODMAP

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)
שיתוף ב print
שיתוף ב facebook
שיתוף ב email
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב twitter

אולי יעניין אותך גם...

ריזוטו דלעת

ריזוטו דלעת הכי קרמי שיש

זוכרים את המתכון לריזוטו פתיתים ופטריות? אז לא כזה. הפעם עשיתי ריזוטו דלעת אמיתי כמו שריזוטו אמור להיות. יודעים מה? קבלו ריזוטו כתום. בתיאבון

סלט חסה ותפוחים

סלט חסה ותפוחים מקורמלים

הגיע הזמן לעשות סדר במנה הזו, כי יש לי תחושה שעשינו מהכל סלט (מת על משחקי מילים טיפשיים) סלט זה לא סתם מנה שמונחת לצד

הקדמנו את פורים

בשנה שבה נכדים כמעט ולא ראו את סבא וסבתא שלהם מעבר לזום, הכי מתבקש זה להפוך את מון וריי לסבא וסבתא בעצמם. ולפניכם התוצאה, כנראה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

אני עומר מילר, שף ישראלי מזה 13 שנים. מסעדן, שותף באולם אירועים, בעל רשת ההמבורגרים סוסו ובניו, מבעלי פיצריית סבא ושתי מסעדות חוף (קאליפסו, מנדרין), מגיש תכניות אוכל בטלויזיה, בעל אינסטגרם פעיל, נשוי לשירן, אבא לתאומים טריים, אוהב לאכול, אוהב להאכיל, אוהב לכתוב.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)