מרק כתום

החלטתי להכין היום הכל בטאבון. שירנקה הביאה מלא סוגי דלועים אז קילפתי, חתכתי לריבועים והכנסתי לטאבון לצריבה וריכוך ראשוני.
יצא מרק כתום פסיכי. אפשר לוותר על טאבון ולצרוב בתנור, ואפשר פשוט לצלות הכל בסיר, אבל לטעם של טאבון יש קסם אחר.

מרק כתום

מרק כתום

מצרכים:

1/2 קילו קוביות של דלעת/דלעת ערמונים/דלעת ספגטי/דלורית וכו (אפשר קצת מכל דבר או להתמקד בדלעת מסוג אחד)
1 בטטה קלופה קוביות
2 גזרים קלופים טבעות
2 ענפי סלרי
2 כרישות
10 שיני שום
1 כפית גינגר
1 כפית כורכום טרי
1 כוס עדשים כתומות
1 כפית קארי צהוב
1 כף סוכר
מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

מתבלים את כל הירקות בשמן זית מלח ופלפל. צולים בטאבון או בתנור לוהט 15 דקות.
מכניסים הכל לסיר, מוסיפים כורכום וג'ינג'ר, מים רותחים, עדשים כתומות ומביאים לרתיחה. מוסיפים תיבול ומבשלים שעה. מועכים את תכולת המרק מעט בעזרת כף עץ ומגישים.

בתאבון

איזה כיף שקראתם עד הסוף,
זה הזמן לשתף עם חברים :)

אולי יעניין אותך גם...

קציצות ממולאות פירה

קציצות ממולאות בפירה

למי שעדיין לא הכין קציצות ממולאות בפירה, הנה ההזדמנות שלכם! קציצות ממולאות בפירה מצרכים: 1/2 קילו פרגית טחונה 1/2 קילו בקר טחון 1 ביצה 1/2

עלי חוביזה ממולאים

עלי חוביזה ממולאים

40 עלי חוביזה גדולים או כל עלה שבא לכם למלא (עלי תות, עלי כרוב, מנגולד, תרד, גפן, מרוות ירושלים) עלי חוביזה ממולאים מצרכים: למילוי: 300

על אבהות

אני לא יודע בדיוק מתי יעלה הבלוג לאוויר אבל אני יודע ללא צל של ספק שתי עובדות מרכזיות: תמיד האמנתי שכשהבלוג יעלה (אני מתכנן את

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

קצת עלי

חי עם שירנקה ושלושה ילדים מרהיבים, אנחנו כותבים יחד ספר הדרכה ומעבירים סדנאות בישול.
מתאמן בלהיות אדם, בן זוג ואבא טוב יותר.

מתוך האינסטגרם שלי
אז מה חדש?

לקבלת עדכונים על פוסטים חדשים, הנחות, הטבות ותכנים שלא תראו בשום מקום אחר, הצטרפו לניוזלטר שלי!

שלא תעזו לפספס

אל תפספסו עדכונים!

רשמו את המייל וקבלו עדכונים על דברים שאסור לכם לפספס ;)